Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23894
3 minuty temu, alerderk napisał:

Namo będziesz dziś na Money lobby o około 17 00.

@alerderk Money lobby jest 24h/7 więc możesz dołączyć kiedy chcesz

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)

Opublikowano
comment_23913
4 godziny temu, Radek200317 napisał:

Aktualnie dostaje po 10 tys na 15 sekund. Czy to przyspieszy, czy cały czas bede po tyle dostawał ?

Człowieku.... MONEY LOBBY czasem leci po 2k na minutę! Więc nie narzekaj na 10k na 15 sekund bo to 40k na minutę czyli 2,4M na godzinę. czyli 100mln masz w około 40godzin. Jak na dzisiejsze działanie to cholernie szybko. Więc nie pierdol żeby Ci dropilo szybciej tylko korzystaj!

Opublikowano
comment_23916
21 minut temu, alerderk napisał:

ile trwa mniej więcej zbieranie tych 100 mln

pare dni zalezy od internetu.Kup lvl up i szybciej hajs dostaniesz

Opublikowano
comment_23918
4 minuty temu, Nigelpl111111 napisał:

czekam już 2 godziny i jeszcze nie dostałem potwierdzenia na email i na social club 

JA TEŻ

Opublikowano
comment_23941
2 minuty temu, StepReco napisał:

Ile czekasz?

8 h około

a ty czekasz ? Jeśli tak to ile

Edytowane przez alerderk

Opublikowano
comment_23943
1 minutę temu, StepReco napisał:

Na zapro się czeka pare dni bo tylko 2k dropi.Wiec kmteraz każdy kupuje lvl up bo szybciej się dostaje 

dziena za info a ty czekasz ?

Opublikowano
comment_23944

Ja nigdy nie kupilem lvl upa i money lobby u Namo ale wiem ze do paru dni od czeka. I nie czekam 

Edytowane przez StepReco

Opublikowano
comment_23949

Bądźcie cierpliwi, namo ma również prywatną pracę, myślicie że nie robi nic innego poza Money lobby ? Po drugie jest kolejka, na sesji nie może być więcej niż 13 osób, jak miejsce się zwolni to będziecie mogli dołączyć. 

download.jpg

Opublikowano
comment_23954

Mam pytanie czy mogę zrobić tak ze dziś uzbieram sobie 50 mln a jutro dozbieram resztę czy musze zrobić to na raz ? ( chodzi mi o Money lobby )

Edytowane przez alerderk

Opublikowano
comment_23955

Gdybyś przeczytał wszystko dokładnie wiedział byś imbecylu . Money lobby jest dostępne 24/7 i możesz korzystać kiedy chcesz aż do 100 ml . 

Opublikowano
comment_23956
4 minuty temu, alerderk napisał:

Mam pytanie czy mogę zrobić tak ze dziś uzbieram sobie 50 mln a jutro dozbieram resztę czy musze zrobić to na raz ? ( chodzi mi o Money lobby )

Na zebranie tej kasy nie masz limitu czasowego opis money lobby

Opublikowano
comment_23957

okej dzienki 

1 minutę temu, saelti napisał:

Gdybyś przeczytał wszystko dokładnie wiedział byś imbecylu . Money lobby jest dostępne 24/7 i możesz korzystać kiedy chcesz aż do 100 ml . 

wolałem się upewnić :D

Opublikowano
comment_23973
4 godziny temu, 19figo08 napisał:

zle bedzie ? 

Jak namo ma dobry humor to spoko nic nie będzie, jak ma zły to może być tak upierliwy, że do takiej rzeczy się przyczepi i ci nie zrobi tego Money lobby. Oglądam już trochę namo i wiem co mówię, nawet że swojego doświadczenia. :)

download.jpg