Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26594

no to co ale ja nawet na sesje nie wbiłem daj mi     jedną  szansę

dobra nie chcę ci robić problemu że pisze ciągle ale daj mi wbić serio nawet na 5min

Opublikowano
comment_26601
1 minutę temu, Namo napisał:

I jakiś psychopata bez powodu wyrzucił cię ze znajomych konta sypiącego?

nie dostalem powiadomienie że gra zostałą zatrzymana tak czy jakoś tak i tyleWstaw inne multimedia

kurde bez tego multimeidalne

ale po prostu gra mi się schraszowała

Opublikowano
  • Autor
comment_26606
Przed chwilą, MrDaRecki napisał:

tu wszyscy są uczciwi

Tak, staram się usuwać z money lobby takich cymbałów co pierdolą regulamin i przeszkadzają w zbieraniu hajsu innym uczestnikom. 

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
  • Autor
comment_26608
1 minutę temu, MrDaRecki napisał:

gta schraszowała

Ale to nie ma nic wspólnego z usunięciem ze znajomych konta sypiącego. Ja usuwam ze znajomych i zostawiam na sesji, dopiero przy ponownej próbie dołączenia orientujesz się, że się zesrałeś.

Opublikowano
comment_26609

a wy po prostu nie możecie dać 2 szansy tylko macie wyjebke na  inncyht ylko hajs

a wy po prostu nie możecie dać 2 szansy tylko macie wyjebke na  inncyh  tylko hajs

Opublikowano
  • Autor
comment_26611

możecie dać 2 szansy

Możemy, ponowny donejt pozwoli ci wrócić na sesję. Tym razem zwrócisz uwagę by nie dać się przyłapać na sraniu po regulaminie. 

Opublikowano
  • Autor
comment_26613
Przed chwilą, MrDaRecki napisał:

ja regulamin przetrzegałem

Każdy usunięty z money lobby tak twierdzi, w związku z tym udaję się na dniach do psychiatry bo najwyraźniej jestem popierdolony i bezpodstawnie usuwam gówniaki z sesji z hajsem.

znowu mam placić

Nie, nic na siłę. 

2 minuty temu, MrDaRecki napisał:

ty jesteś jakiś naprawde znowu

Widzisz, nawet z twoją interpunkcją jest coś nie tak więc można stwierdzić, że czytanie też nie jest twoją mocną stroną.

Opublikowano
comment_26614

ahahahhaha no serio wywaliło mnie a że ty nikomu nie ufasz bo cie każdy oszukiwał nie moja wina dobra nara ide zgłosić rockstarowi te gówniane money lobby na którym i tak pół godziny ledow 8 milionów

jak chcesz zbanuj mnie

to i tak nie ma sensu rozmowa z adminami

Opublikowano
  • Autor
comment_26617
6 minut temu, MrDaRecki napisał:

nie ma sensu rozmowa z adminami

ja jestem właścicielem tego forum

nikomu nie ufasz

Nie spałem z twoją matką, nie znam cię od innej strony jak ta która ma w dupie regulamin Money Lobby.

ide zgłosić rockstarowi te gówniane money lobby na którym i tak pół godziny ledow 8 milionów

Nie zapomnij napisać tego z konta na którym zbierałeś hajs :-)

boisz sie odpisać

Przepraszam za opóźnienia, srać byłem.

Opublikowano
comment_26618

aha nawet obrażasz spoko widze ludzi też nieszanujesz po prostu pięniądze się liczą właścicielem też super nie jesteś wiesz co jakbym mógł sma bym zrobił taki sam serwer tylko za darmo ale boje się że mnie zbanują