Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_27467
Przed chwilą, JacieJanusz napisał:

Aha czyli mega fajnie..

P: Kiedy dostanę zaproszenie do sesji Money Lobby?
O: Nigdy! Musisz dołączyć do sesji samodzielnie.

Opublikowano
comment_27468

Nigdzie nie jest napisane że mam dołączyć do sesji. Więc nie chciałem wbijać bo moglibyście mnie usunąć.

Gdzie nasz napisane te wszystkie pytania i odpowiedzi ? Bo ja jakoś na stronie ich nie widzę...

Opublikowano
comment_27469
Przed chwilą, JacieJanusz napisał:

Nigdzie nie jest napisane że mam dołączyć do sesji. Więc nie chciałem wbijać bo moglibyście mnie usunąć.

NIE PIERDOL!

Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych na Socialclub od pewnego gracza z wiadomością o treści "Money Lobby gtaforum.pl". Jak przyjmiesz to zaproszenie będziesz mógł dołączyć do sesji "tylko dla znajomych" gdzie czeka na Ciebie hajs

Opublikowano
comment_27476
4 minuty temu, dileruu napisał:

@NamoDostałem zapro do znajomych, wszedłem na serwer normalnie i po chwili dostałem kicka i wyrzucono mnie ze znajomych, o co to się rozchodzi? xD 

Nie umiesz czytać.

Opublikowano
comment_27478
Przed chwilą, dileruu napisał:

@Gal_AnonimJeżeli chodzi Ci o regulamin, to tak, czytałem :) I to już nawet 2 raz, bo wcześniej korzystałem już z money lobby ;p 

Bez powodu byś nie został wyjebany.

Opublikowano
comment_27482

@NamoAa kurna pasywki nie miałem bo nagroda wyznaczona za mnie była, miałem zmienić  sesje i jeszcze raz dołączyć ale nie mogłem bo cały czas mi ten komunikat że serwery rockstar dostają zbyt dużo zapytań odnośnie twojej gry czy coś takiego wyskakiwał - stąd ten jogging bo co się ruszyłem to odrazu mi to wyskakiwało, a ruszałem się żeby hajsu na łeb nie dostawać bo nie mogłem wyłączyć ;/ 

Opublikowano
  • Autor
comment_27488
4 minuty temu, NinjaStyle csgoatse.com napisał:

ten Hajs cały czas tak

a ty jak sobie ujebałeś w główce, że wejdziesz na sesję i zanim matka każe iść spać to już będzie 200 baniek?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_27491
9 minut temu, dileruu napisał:

@NamoAa kurna pasywki nie miałem bo nagroda wyznaczona za mnie była, miałem zmienić  sesje i jeszcze raz dołączyć ale nie mogłem bo cały czas mi ten komunikat że serwery rockstar dostają zbyt dużo zapytań odnośnie twojej gry czy coś takiego wyskakiwał - stąd ten jogging bo co się ruszyłem to odrazu mi to wyskakiwało, a ruszałem się żeby hajsu na łeb nie dostawać bo nie mogłem wyłączyć ;/ 

Też tak miałem i wiesz jak sobie poradziłem?

Wystarczy kurwa napisać "Mam nagrodę za głowę i nie mogę wbić pasywki. Może mnie ktoś zabić?"

I problem rozwiązany.

Edytowane przez Gal_Anonim

Opublikowano
  • Autor
comment_27498
1 minutę temu, Gal_Anonim napisał:

Po co kradniesz botom samochody?

hahahhaha

Przed chwilą, dileruu napisał:

chciałem się na pole golfowe dostać

To akurat było dobre, za takie tłumaczenie masz zaproszenie :-D hahahhaha

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_27499
11 minut temu, NinjaStyle csgoatse.com napisał:

@Namo ten Hajs cały czas tak wolno będzie leciał?

Ja tam się cieszę, że i taki drop jest wystarczy zablokować klawisz i sobie xzekasz