Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_28614
1 minutę temu, AzeN napisał:

Dobrze, ile jeszcze będziesz sie żalił?

Ja odpowiadam tylko a nie żale się ale tak nie powinno być. Zapłaciłem normalnie więc chce dostać normalnie pieniądze czego nie rozumiesz?

Opublikowano
comment_28618
Przed chwilą, AzeN napisał:

Nie rozumiem twojego pytania pierwszego...

pacz wbiłem o godzinie około 18 na sesje jest godzina prawie 22 a ja będąc cały czas na sesji wydropiłem 6mln. Więc w ciągu 4 godzin 6mln to jest troche mało nie sądzisz?

Opublikowano
comment_28619
Przed chwilą, MManieKK napisał:

pacz wbiłem o godzinie około 18 na sesje jest godzina prawie 22 a ja będąc cały czas na sesji wydropiłem 6mln. Więc w ciągu 4 godzin 6mln to jest troche mało nie sądzisz?

Serio tylko tyle ;p? Nie wiedziałem nawet :P

pobrane.jpg

Opublikowano
comment_28620
1 minutę temu, AzeN napisał:

Serio tylko tyle ;p? Nie wiedziałem nawet :P

Więc już rozumiesz. Raczej z botem sie cos stało.

Edytowane przez MManieKK

Opublikowano
comment_28622
6 minut temu, Rog3r3k napisał:

wymaganom

Ortografia

7 minut temu, Rog3r3k napisał:

zaproszenia wciąż brak.

Musisz poczekać kilka dni/tygodni

Opublikowano
comment_28623
8 minut temu, Rog3r3k napisał:

Witam, wpłaciłem wymaganom sumę przez PayPal'a, a zaproszenia wciąż brak.

Pozdrawiam :)

Mi zaproszenie przyszło jakoś po 24h

Opublikowano
comment_28633

bota juz nie ma na sesji.
Nie rozumiem cie koleś. Pytam normalnie bo chce coś nazbierać tej kasy przed wyjściem do roboty. Teraz raczej tłoku nie bd bo dzieci w sql.

Opublikowano
comment_28635

najpierw zaczynam pisać normalnie w wyjeżdżasz mi tu że mam problemy z mózgiem..  Wcześniej mnie od downów czy tam gówniakow wyzywasz. Nie potrafisz prowadzić normalnej konwersacji dialogowej, w której występuje słownictwo z słownika języka Polskiego, a nie używasz zwrotów jak większość ludzi którzy nie ukończyli gimnazjum.? 
Zakupiłem usługę. Jestem usługobiorcą, ty usługodawcą. Tak wiec pytam kiedy ponownie będzoe bot "ania.gta" i kiedy będę mógł zacząć zbierać pierwsze pieniądze. ?

Opublikowano
comment_28637

Nie dostarczasz mi logicznej odpowiedzi. 
Ukończyłeś niedawno 18 lat? To że 90% osób tutaj to gimnazjaliści, to nie oznacza to że nie powinieneś wysilać mózgu i pisać logicznych i sensownych odpowiedzi.

Ponawiam pytanie, i liczę na racjonalną odpowiedź.