Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_29934

@nskrG! jak będziesz srał to nigdy nie dostaniesz

Opublikowano
comment_29942
Dnia 9.10.2016 o 21:05, Namo napisał:

Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych na Socialclub od pewnego gracza z wiadomością o treści "Money Lobby gtaforum.pl".

@nskrG! Wystarczy czytać ze zrozumieniem , polecam poradnik podany przez @Namo w regulaminie.

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif

Opublikowano
comment_29947
1 godzinę temu, nskrG! napisał:

PO jakim czasie dostaje sie zaporszenie ?

Pytnie (P): Wpłaciłem kasę XX minut/godzin temu. Kiedy dostanę zaproszenie do Money Lobby?
Odpowiedź (O): Jest dużo chętnych. Zwłaszcza przed i po wydaniu nowego DLC. Dostaniesz zaproszenie, kiedy przyjdzie Twoja kolej.

Opublikowano
comment_29957
29 minut temu, Gal_Anonim napisał:

Jest dużo chętnych. Zwłaszcza przed i po wydaniu nowego DLC. Dostaniesz zaproszenie, kiedy przyjdzie Twoja kolej.

@nskrG!

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif

Opublikowano
comment_30006
Dnia 20.01.2018 o 16:38, Namo napisał:

za to masz takie grube niedojebanie mózgowe

@Namo         jak ruchałem ci matkę to nie byłeś taki cwany

Opublikowano
comment_30010

Dostałem zaproszenie dołączyłem do sesji po 20 minutach na polu golfowym kasa nie leciala mi było moze za duzo ludzi , czekalem dostalem kicka  , czy z tego konta co dostalem zaporszenie bedzie jeszcze jakaś sesja ?????

Opublikowano
comment_30011
Przed chwilą, nskrG! napisał:

Dostałem zaproszenie dołączyłem do sesji po 20 minutach na polu golfowym kasa nie leciala mi było moze za duzo ludzi , czekalem dostalem kicka  , czy z tego konta co dostalem zaporszenie bedzie jeszcze jakaś sesja ?????

Tak. Po prostu czekaj na zmianę sesji i możesz dołączyć ponownie.

Opublikowano
comment_30038

Kiedy beda nowe zaproszenia do znajomych bo dostalem kicka i zostalem skasowany z listy znajomych zaplacilem juz kolejny raz ??

Opublikowano
comment_30103

Co do spraw "formalności" etc nie mam pytań. 
Nadal na lobby odbywa się rzucanie workami czy reklamówkami po 2.5k$? 

Opublikowano
comment_30106
1 minutę temu, Namo napisał:

tamponami OB po 99k$

Wybacz że nadszarpnąłem Twoje ego, wydaje mi się że zadałem normalne pytanie w porównaniu do tych z którymi musisz się użerać na ponad 300 stronach. 
Nie miałem złych zamiarów :)

Opublikowano
comment_30108
Przed chwilą, Namo napisał:

raczej mózg mi rozjebałeś tym durnym pytaniem

jaka jest kurwa różnica w rzucaniu hajsu z modelem worka lub reklamówki?

Tym że cały proces trwa krócej gdy rzucasz torbą po powiedzmy 70k$ (nie pamiętam dokładnie) a reklamówką z 2.5k$? W 20 minut byłeś w stanie zdobyć wymagany próg do wyjścia z lobby a teraz nie wiem jak to się ma ale no znacznie dłużej. :|

Opublikowano
  • Autor
comment_30109
4 minuty temu, Czst napisał:

cały proces trwa krócej gdy rzucasz torbą

to włączyć ci rzucanie torbą po 1$ i będzie szybciej?

reklamówką z 2.5k$

mogę ci włączyć sypanie 2.5k$ z modelem

torbą

czy tam

10 minut temu, Czst napisał:

workami

albo różowym dildo, jak wolisz?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_30151

Namo mam głupie pytanie ale tego w opisie nie było :P

Czy jeśli zdobędę 50 milionow i wyjde . wydam to .znowu wejde 50 milionow wydam je i znowu i znowu  Można tak robic czy ogolnie gdy sie przekroczy prog 100 milionow to dostane bana jak to jest?

Kupiłem   usluge  przez sms  wszystko napisalem zgodnie z instrukcja  wyslalem to o poznej godzinie ok.23

to Powod  poznej godziny czy nie? Czekam juz poltorej godziny i nic :) email podany Czekam na wskazowki i odpowiedz

Mogą mi pomoc rowniez  uzytkownicy ;)

Edytowane przez Marynekow
Problem

Opublikowano
comment_30163
4 godziny temu, Marynekow napisał:

Namo mam głupie pytanie ale tego w opisie nie było :P

Czy jeśli zdobędę 50 milionow i wyjde . wydam to .znowu wejde 50 milionow wydam je i znowu i znowu  Można tak robic czy ogolnie gdy sie przekroczy prog 100 milionow to dostane bana jak to jest?

Kupiłem   usluge  przez sms  wszystko napisalem zgodnie z instrukcja  wyslalem to o poznej godzinie ok.23

to Powod  poznej godziny czy nie? Czekam juz poltorej godziny i nic :) email podany Czekam na wskazowki i odpowiedz

Mogą mi pomoc rowniez  uzytkownicy ;)

Pytnie (P): Wpłaciłem kasę XX minut/godzin temu. Kiedy dostanę zaproszenie do Money Lobby?
Odpowiedź (O): Jest dużo chętnych. Zwłaszcza przed i po wydaniu nowego DLC. Dostaniesz zaproszenie, kiedy przyjdzie Twoja kolej.