Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, czlowiekduch16 napisał:

aha, to fajna sprawa, mam jeszcze 2 pytania, pierwsze to takie bo w tym sklepie też jest psc 100zł, czyli za te punkty dostane 100zł ? xd, a drugie to czy streamy są czesto ? w jakie dni ? bo zależy mi an chajsie w gta :D

Na górze forum masz zakładkę live a w niej liva z gtaforum. Służy on do bocenia punktów i jest praktycznie 24/7 ;)

1 minutę temu, Marynekow napisał:

ehh tak ale obliczyles to wgl? Zeby dostac np Level Up trzeba siedziec 7 dni tak jakbys ciagle ogladal przez 7 dni : p

Znowu zaczynasz swoje "nie wiem więc się wypowiem"?

• Haha 1

umBDbCc.gif

Przed chwilą, Cruzzer napisał:

Na górze forum masz zakładkę live a w niej liva z gtaforum. Służy on do bocenia punktów i jest praktycznie 24/7 ;)

Znowu zaczynasz swoje "nie wiem więc się wypowiem"?

Weź bo ci jeszcze dam umrzyj tak jak ty to zrobileś  ;(

Róbcie jak chcecie :P

Namo, jaki jest czas oczekiwania zaproszenia do znajomych? Zakupiłem usługę oraz na forum pisze cytuje "Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych na Socialclub od pewnego gracza z wiadomością o treści "Money Lobby gtaforum.pl"." Mozna prosic o bardziej przyblizony czas oczekiwania?

36 minut temu, LecraMM napisał:

Namo, jaki jest czas oczekiwania zaproszenia do znajomych? Zakupiłem usługę oraz na forum pisze cytuje "Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych na Socialclub od pewnego gracza z wiadomością o treści "Money Lobby gtaforum.pl"." Mozna prosic o bardziej przyblizony czas oczekiwania?

35 minut temu, Namo napisał:

W maju kurwa obsrany gówniaku

@LecraMM sprawdziłem w kalendarzu i zaproszenia pójdą po moich urodzinach. Po 28 maja...

7 minut temu, N4m0_ssie_pale napisał:

aspołeczny kartofel

Nick "Ziemniak" już był zajęty.

7 minut temu, N4m0_ssie_pale napisał:

naucz sie rozmawiac z ludzmi

potrafię, co innego robię z takimi połmózgami jak ty

8 minut temu, N4m0_ssie_pale napisał:

Co ty osiągnąłeś w życiu

3 razy z twoją mamą bez wyciągania

• Haha 3

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Siemka, już raz korzystałem z tego no i chciałbym jeszcze raz tylko jest problem bo gdy chcę wysłać donejta za pomocą psc za 4.50 E (kupilem za 20 zl psc), to do zapłaty jest 5.80 E. Jakąś prowizję dali?

Edytowane przez Zazo_Bartek

Kurde, poprzednim razem kupiłem za 30 zł to wpłaciłem im całe 30 zł to tam ponad 5 euro ale wtedy prowizji nie bylo. Napiszcie może, że jest prowizja, żeby ktoś kolejny się tak nie przejechał

Dobra dopłaciłem psc i czekam na zaproszenie :D

Edytowane przez Zazo_Bartek

4 godziny temu, Cruzzer napisał:

Musisz prezentować tu swoje spierdolenie?

tak kondomie bo zaplacilem za to jebany money lobby i pytam jak normalny czlowiek czaisz to ??????

3 godziny temu, chmielu_psx napisał:

@Cruzzer on się musi pochwalić że był na money lobby.

tak pajacu jebany bo ja nie mam co robic !

Edytowane przez nskrG!
  • Haha 1
  • Umrzyj 4

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat