Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30896
1 minutę temu, PROQU_ napisał:

kupiłem dziś i czekam już te kilka godzin to o ktorej moge dostać zaproszenie do znaj?

Za rok , 3 miesiące , 17 dni , 23 godziny , 56 minut i 17 sekund.

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif

Opublikowano
comment_30898
Przed chwilą, adepchi napisał:

Za rok , 3 miesiące , 17 dni , 23 godziny , 56 minut i 17 sekund.

...

To nie dostane normalnej odpowiedzi? Super

Opublikowano
comment_30903
10 minut temu, PROQU_ napisał:

To nie dostane normalnej odpowiedzi? Super

Jakbyś nie srał w majty to nie byłoby sprawy. Czekaj na swoją kolej chyba że już Ciebie w kolejce nie ma.

Edytowane przez adepchi

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif

Opublikowano
comment_30909
1 minutę temu, PROQU_ napisał:

Co ty odemnie chcesz

Żebyś nie spamował głupimi pytaniami.

Opublikowano
comment_30913
9 minut temu, ArmaniPL napisał:

naciesz się jeszcze tym forum ^^ 

Kolejny gówniak który będzie próbował usunąć forum...

Opublikowano
comment_30919

@Czesio Fajnie że psujesz reputacje tylko dlatego że ktoś Ci powiedział żebyś się nie pytał głupio 11 letni gówniaku.

Edytowane przez adepchi

Opublikowano
comment_30920
1 minutę temu, adepchi napisał:

@Czesio Fajnie że psujesz reputacje tylko dlatego że ktoś Ci powiedział żebyś się nie pytał 11 letni gówniaku.

Powiedział ten który mi dał -5 repa
I dla twojej świadomości nie mam 11 lat :)

Edytowane przez Czesio

Opublikowano
comment_30942
6 godzin temu, misiekmgo napisał:

hej - jak podczas sesji sypania włączę CapsLock to postać zaczyna gestykulować - czy to nie jest naruszenie zasad regulaminu

Nie, caps lock odpowiada za akcję postaci. Cokolwiek masz ustawione postać będzie to wykonywać do momentu puszczenia capslocka.