Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_32871
3 minuty temu, AdryaNN53 napisał:

@rdd 4 lata 5 miesięcy 18 dni 9 godzin 40 minut 35 sekund

Zapytał "ile najdłużej" czyli może się nawet nigdy nie doczekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano
comment_32872
20 minut temu, rdd napisał:

ile najdluzej bede musial czekac na zapro ?

może Q&A nie jest precyzyjne i może faktycznie niektórym tu już puszczają nerwy, ale jeśli Ci to pomoże - to trochę jak z kolejką u lekarza. Jedni zbierają trochę dłużej, czasem szybciej, czasem trafi się Pani Jadzia, która chwali się wnukiem. Jest po prostu kolejka. Osobiście dostałem bodajże po dwóch i pół dnia. Nie ma konkretnego terminu. W przychodni możesz być na umówioną dziewiątą, a wejść o dziesiątej. Tu chociaż nikt Ci nie obiecuje konkretnego czasu.

Osobiście sam zastanawiałem się o co chodzi z tą opryskliwością  w tym temacie, ale na prawdę lepiej zniechęcić dzieciarnie. To co wyprawia jeden z drugim mimo regulaminu, jest po prostu niepojęte.

Edytowane przez szu

Opublikowano
comment_32874
Przed chwilą, rdd napisał:

dzieki wielkie za odpowiedz czyli jak dostane zapro jutro a wejde pojutrze to i tak bede mogl skorzystac ?

I widzisz, pytasz o coś co jest w regulaminie. Tak, będziesz mógł wejść. Sam miałem w znajomych konto ponad tydzień. Musisz się jednak liczyć z tym, że im szybciej tym lepiej. W znajomych nie będziesz "powieki" jak w nju mobile :).

Opublikowano
comment_32919

Uuuuu widze że nie tyko ja zostałem oszukany przez namo i to 2 razy raz na money lobby raz na modefikacji 

Edytowane przez Anti1870
Błąd przez auto korektę

Opublikowano
  • Autor
comment_32920
3 minuty temu, Anti1870 napisał:

nie tyko ja zostałem oszukany przez namo

Nie wszyscy muszą umieć czytać, muszą być tacy jak wy do kopania rowów. Nie martw się, sam kopał nie będziesz :-)

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
  • Autor
comment_32922
17 minut temu, rdd napisał:

myslisz ze zostales oszukany?

Bo nie potrafi czytać, zbudował sobie własną wizję przebiegu Level Up i próbował zainteresować mnie żebym w taki sposób jak on chce zrobił modowanie.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_32949
Dnia 12.03.2018 o 18:05, januszek-YT napisał:

no proszę odpowiesz dlaczego bo biegałem bo chciałem dojść 

to jest scam stronka mnie też kicknął bo wjechałem na pole golfowe motorem bo mi sie nie chciało iść

Opublikowano
comment_32958

Bawią mnie wasze komentarze że namo to złodziej heh.. Jak nie znacie regulaminu to pozniej są takie sytuacje.Ja regulamin znam robie wszystko zgodnie z zasadami i kaska sie sypie.Ogółem to dziś na noc zostawiam pc żeby kaska spadała i szykuje kase na lvl upa.

Opublikowano
comment_32962

To nie scam, oszustwo czy inne bzdety które tu wypisujecie. Namo po prostu bardzo szanuje swój regulamin i jak ktoś go nie przestrzega to jego własny problem i strata. Dostałem zaproszenie po 1,5 dnia, i dziś od 12 stałem i zbierałem żniwo więc polecam i bezproblemowo się całość odbywa o tyle i o ile przestrzegacie tych kilku prostych zasad ;)

Opublikowano
comment_32963
9 minut temu, Bengal napisał:

To nie scam, oszustwo czy inne bzdety które tu wypisujecie. Namo po prostu bardzo szanuje swój regulamin i jak ktoś go nie przestrzega to jego własny problem i strata. Dostałem zaproszenie po 1,5 dnia, i dziś od 12 stałem i zbierałem żniwo więc polecam i bezproblemowo się całość odbywa o tyle i o ile przestrzegacie tych kilku prostych zasad ;)

dokładnie

Opublikowano
comment_33105
7 minut temu, ThemMAGO napisał:

Ile trzeba czekać na dodanie bo wysłałem donata i nic

Zależy od kolejki od 1-3dni 

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)

Opublikowano
comment_33162
3 minuty temu, ardiks775v2 napisał:

Nie dostałem zaproszenia od sypiącego hajs gracza:( Pomocy!

Dostaniesz jak będzie twoja kolej jest kolejka na money lobby

Jeśli pomogłem to strzel pozytywną reakcję ;)