Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_36740
11 minut temu, kafderq napisał:

namo kupiłem jakoś 30min temu money lobby i jeszcze mnie nie dodałeś

Siedź na dupie i cierpliwie czekaj

Opublikowano
comment_36749
10 minut temu, kafderq napisał:

nie mam czsu dzisiaj

to ile jeszcze gdzieś musze czekać na dodanie do znaj

Zazwyczaj czeka się do kilku godzin, w skrajnych sytuacjach nawet do 2 dni.

Im więcej postów na ten temat będziesz pisać tym dłużej będziesz czekał. Nie jesteś sam w kolejce, niektórzy czekali po kilka dni i nie płakali z tego powodu.

Opublikowano
comment_36768

wszedłem rano na serwer pozbierałem troche kasy i wyszedłem wchodze tera na online i pisze że nie ma potrzebnych plików do odpalenia gta5 online

Opublikowano
comment_36771
58 minut temu, kafderq napisał:

wszedłem rano na serwer pozbierałem troche kasy i wyszedłem wchodze tera na online i pisze że nie ma potrzebnych plików do odpalenia gta5 online

awaria serwerów :/ 

Opublikowano
comment_36813
53 minuty temu, kafderq napisał:

moglibyście odpalić money lobby

nie ma jak, serwery dalej leżą, napisz do R* żeby się pośpieszyli bo czekasz na swoje 100 000 000$ ?