Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_40002
1 minutę temu, Namo napisał:

dysku podpiąć nie potrafisz

Serio? Ja pierdole co za cymbał. hahaha

Opublikowano
comment_40023

A mam pytanie jeszcze te lobby to jest jednorazowe w sensie ze dam donejta i potem juz nie moge dac kolejnego po np. 2 tygodniach i znow zebrac 100m?

Opublikowano
comment_40027

@Namo  zostałem usunięty ze znajomych chociasz stosowałem się do regulaminu tryb pasywny właczyłem po zabiciu ale jak pan wyszedł ze servera to zauważyłem też że wyrzucił mnie pan ze znajomych .

Opublikowano
comment_40029

Sterczenie na polu golfowym bez włączonego trybu pasywnego nazywasz kurwa

?

Ale po tym jak mnie zabiłem w końcu znalazłem jak to włączyć i włączyłem  proszę o dodanie już nie zrobię tego samego błędu już wiem co moge czego nie moge i mam to włączone już .

Opublikowano
comment_40031
przed chwilą, Namo napisał:

regulamin obowiązuje każdego

Fajnie by było jak by pan dał ostatnią szansę już wiem jak włączyć ten tryb

Opublikowano
comment_40033

Nie jesteś w szkole, żeby Pan z wuefu dawał ci ostatnią szansę.

Proszę pana zależy mi na tych 100 milionach już obiecuję że taka sytuacja się nie powtórzy .

Opublikowano
comment_40035

Pewno, że się nie powtórzy bo cię wyjebałem z Money Lobby ?

Żadnej zasady nie złamałem tylko z tą jedyną próbowałem ja znaleść jak weszłem ale nie mogłem znaleść ale po tem ją znalazłem i włączyłem no prosze ?

Opublikowano
  • Autor
comment_40037

Wysyłając donate zaakceptowałeś regulamin którego pewno nawet nie czytałeś.

Steve2k11.png

14 minut temu, Steve2k11 napisał:

po tym jak mnie zabiłem w końcu znalazłem jak to włączyć i włączyłem

Po tym jak wjebałeś się na pole golfowe bez pasywki zostałeś zabity, wyrzuciło się poza ogrodzenie a ty drugi raz wróciłeś bez niej w miejsce sypania.

1 minutę temu, Steve2k11 napisał:

Daj mi tą szanse

Nie jestem twoją mamą żeby dawać ci szansę, idź do niej żeby dała ci na kolejnego donejta i skomlej tutaj bop cię wypierdolę z forum

9 minut temu, Steve2k11 napisał:

jak weszłem

w dodatku gówniak analfabeta

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_40038

Wysyłając donate zaakceptowałeś regulamin którego pewno nawet nie czytałeś.

Steve2k11.png

Po tym jak wjebałeś się na pole golfowe bez pasywki zostałeś zabity, wyrzuciło się poza ogrodzenie a ty drugi raz wróciłeś bez niej w miejsce sypania.

Nie jestem twoją mamą żeby dawać ci szansę, idź do niej żeby dała ci na kolejnego donejta i skomlej tutaj bop cię wypierdolę z forum

Bo nie wiedziałem jak to włączyć po tym jak wyszedłeś to szukałem na internecie jak to włączyć i znalazłem i włączyłem ale było za pózno naprawdę porszę o ostatnią szansę

Opublikowano
  • Autor
comment_40041
przed chwilą, Steve2k11 napisał:

jesteś pojebanym cwelem

a ty niedojebanym gówniakiem

przed chwilą, Steve2k11 napisał:

nie warto tu kupowac

nie warto żeby cokolwiek kupowały tutaj takie gówniaki jak ty

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_40042
41 minut temu, Steve2k11 napisał:

@Namo  zostałem usunięty ze znajomych chociasz 

chociaż * Też mnie nie stać na słownik ortograficzny. 

19 minut temu, Steve2k11 napisał:

Żadnej zasady nie złamałem tylko z tą jedyną próbowałem ja znaleść jak weszłem ale nie mogłem znaleść ale po tem ją znalazłem i włączyłem no prosze ?

To zanim wbijesz na pole golfowe włącz pasywkę. 

6 minut temu, Steve2k11 napisał:

Ależ jesteś pojebanym cwelem siema nie warto tu kupowac jak taki jesteś .

pojebanym cwelem jest twój stary dlatego,że zrobił takiego chuja i wyskoczył z pizdy matki w zbroi diaxowej niczym w minecrafcie i wojuję tera na dzielni kurwa z bomboxem,E-szlugiem za zajebany hajs matki,która pracuję w burdelu.

Edytowane przez MewaKruKru

Opublikowano
comment_40043
19 minut temu, Namo napisał:

a ty niedojebanym gówniakiem

nie warto żeby cokolwiek kupowały tutaj takie gówniaki jak ty

Przepraszam namo poniosło mnie nie chciałem obrazić takiej zajebistej osoby jak ty ?

Edytowane przez Steve2k11