Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_5495
Przed chwilą, KubeU1331 napisał:

nie dostanie sie bana za szybko wbity lvl?

Nie. Robię tak każdą przerwę między Money Lobby, po kilku gości na raz, jeszcze nikt się na bana nie skarżył.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_5498

@Namo Jak to money lobby działa ??

Jest napisane że za 5€ dostaje się 3 dniowy dostęp a potem przeczytalem że to jest w jakiś określonych godzinach i nie ma na ile i ile ti trwa 

Proszę o odpowiedź bo jestem skłonny kupić

Opublikowano
comment_5501
2 minuty temu, Filip Czerniawski napisał:

@Namo Jak to money lobby działa ??

Jest napisane że za 5€ dostaje się 3 dniowy dostęp a potem przeczytalem że to jest w jakiś określonych godzinach i nie ma na ile i ile ti trwa 

Proszę o odpowiedź bo jestem skłonny kupić

Skoro trwa trzy dni i jest w określonych godzinach to na ile to jest i ile trwa...? ;)

Edytowane przez Klimek8912

Opublikowano
  • Autor
comment_5503
Przed chwilą, Klimek8912 napisał:

Skoro trwa trzy dni i jest w określonych godzinach to na ile to jest i ile trwa...?

Trzeba to wysłać do MEN, takie zadanie pojawi się potem w podręcznikach do pierwszej gimnazjum.

Opublikowano
comment_5510
2 minuty temu, Namo napisał:

Oni chcą sobie pogadać, wiesz ilu takich pytaczy o to co i tak jest w pierwszym poście mam na pw?

namo mozesz mnie zaprosic do znajomych bym  mogl wkoncu byc na money lobby? moj nick dawcorn

Opublikowano
comment_5512

jestem od 15 w gta dodali mnie tylko raz i to jeszcze na  money lobby ktore bylo od 16 to dodali mnie pod koniec nwm 10-15 minut bylo do konca jak mnie dodali.. 

teraz jest money lobby to mnie wcale nie dodali.. 

za co ja place? powie mi ktos ?? 

Opublikowano
comment_5517

Sesja jest np od 16 do 17 potem godzina przerwy chyba że namo ma przesuniecie to wtedy czas przechodzi.
Ja nastukalem w 3 dni prawie 100 baniek i to mimo gościa który w niedzielę rozwalał lobby swoim lagowaniem.

Opublikowano
  • Autor
comment_5520

Jak to nie masz, każdy ma. Ty jesteś z tej grupy kupujących co nie umie przyjąć zaproszenia albo na sesję, albo znajomych a później poleruje dzwonek bo nie potrafi przyjąć zap do mieszkania.