Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_5560

Witam chciałbym zgłosić pewną niedogodność, otóż na Social Clubie nie dostałem żadnego zaproszenia do znajomych nick: OgarneGo dzięki z góry :) 

Opublikowano
comment_5561

Leniu? Czytaj 50 stron i szukaj... nie mając pewności, że na pewno znajdziesz odpowiedź. Myślę, że ktoś kto się tym zajmuje i zna się na rzeczy, czyli @Namo zna odpowiedzi na te pytania i napisanie tych odpowiedzi zajmie mu jakieś 10 sekund... A mówią, że "Klient nasz Pan".

Opublikowano
comment_5564

@Namo mam pytanie odnośnie tego zdania:

Cytat

Pamiętaj aby tego hajsu nie wpłacać do banku i szybko go rozpuścić na zakupy pojazdów, broni, nieruchomości i inne.

Czy słowo "nie" odnosi się również do szybkiego rozpuszczenia kasy czy nie? Jak mam to rozumieć: należy szybko rozpuścić kasę czy nie wolno tego robić?

Opublikowano
comment_5565
Leniu? Czytaj 50 stron i szukaj... nie mając pewności, że na pewno znajdziesz odpowiedź. Myślę, że ktoś kto się tym zajmuje i zna się na rzeczy, czyli  zna odpowiedzi na te pytania i napisanie tych odpowiedzi zajmie mu jakieś 10 sekund... A mówią, że "Klient nasz Pan".

To zostań przy konsoli jak jestes na tyle leniwy, że nie chce się tobie przeczytać paru stron.
Opublikowano
comment_5567
1 minutę temu, modoc napisał:

To zostań przy konsoli jak jestes na tyle leniwy, że nie chce się tobie przeczytać paru stron.

Paru? 50 to jest pare? Pozdrawiam :)

Opublikowano
comment_5568

Przepraszam bardzo, smsa wysłałem  prawie godzinę temu dokładnie o 20:32 w starym telefonie nie mam przestawionej godziny do tyłu gdyż leży nieużywany, na smsa zwrotnego czekałem ponad pół godziny, gdzie z automatu powinienem go dostać, nie ważne, nie prujmy się do siebie, każda z stron powinna być zadowolona, po prostu zwróciłem uwagę i podałem wszystkie potrzebne informacje dotyczące mojej osoby, no cóż, lekki spam ._.

Opublikowano
  • Autor
comment_5569
3 minuty temu, Cebuuus napisał:

kultura tutaj

To nie muzeum ani nie występ zespołu regionalnego.

2 minuty temu, OgarneGo napisał:

nie prujmy się do siebie

Ty zacząłeś, ja już mam focha,

2 minuty temu, OgarneGo napisał:

po prostu zwróciłem uwagę

Ja cię zaraz zwrócę. Jak ci się śpieszy to poczekaj aż ci przyjdzie kod i jak otworzę kartę z tipanddonation.com

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_5574
Przed chwilą, Namo napisał:

To nie muzeum ani nie występ zespołu regionalnego.

Zauważyłem... Ale jednak wobec innych wypadałoby być kulturalnym, niezależnie od miejsca, w którym się rozmawia. Mniejsza z tym.

Zapytam grzecznie jeszcze raz,  jak wygląda sprawa z banem za Money Lobby organizowane przez GTAForum? Wykrywalne czy nie? Co robić oprócz nie wpłacania do banku i szybkiego wydania tej kasy? Ile osób po tym Money Lobby skarżyło się na zbanowanie konta? Jeżeli dostane bana za Money Lobby to jeśli jest to pierwszy ban - 14 dni czy perm? 

Opublikowano
comment_5575

No w sumie po części masz rację, ale wracasz i możesz iść kimać, pracuj na 3 zmiany, 6-14 / 14-22 / 22-6, trzeba wstać o 5 albo wcześniej nawet, pracuj fizycznie, wracasz bolą Cie plecy od ciągłego schylania się i nogi od stania, w ciągu tych 8h masz 10 min przerwy żeby zjeść bułkę czy dwie i nawalasz dalej :D Korzystając z tego, iż już napisałem to dorzucę jeszcze "beczące" pytanie, czy dostanę zaproszenie do tej sesji czy mam poczekać do jutra? :( 

Opublikowano
  • Autor
comment_5576
1 minutę temu, Cebuuus napisał:

wobec innych wypadałoby być kulturalnym

Twój brak kultury związany z pogardą dla tego co ja pisałem i inni użytkownicy na tych 50 stronach wątku poraża mnie. Jak można być takim ignorantem?

A twoje pytanie jest durne.

Opublikowano
comment_5577

@Namo nie no bylo tak julcia sypala i jeszcze ktos na lotnisku bo teraz juz 2 raz kupuje u was i jak kupilem pierwszy raz to bylo na lotnisku i szybko lecialo i wg bylo kozak a teraz lipa :/ 

Opublikowano
comment_5579
2 minuty temu, Namo napisał:

Twój brak kultury związany z pogardą dla tego co ja pisałem i inni użytkownicy na tych 50 stronach wątku poraża mnie. Jak można być takim ignorantem?

A twoje pytanie jest durne.

Durne? Normalne, pytanie jak każde inne.
Po wpisaniu słowa "ban" w wyszukiwarce na forum i po przeanalizowaniu każdej wyszukanej frazy we wszystkich postach - odpowiedzi na moje pytania nie znalazłem. - Więc jaka pogarda na to co "pisałeś"? Jednak nie ignorant. :)

A Tobie odpowiedź na te "durne" pytania zajęłaby około 10 sekund, czyli już dawno byś miał mnie z głowy.

Może odpowiesz w końcu?

Opublikowano
  • Autor
comment_5581
4 minuty temu, Cebuuus napisał:

Tobie odpowiedź na te "durne" pytania zajęłaby około 10 sekund

Zapewne ale przedstawiłeś się jak buc tą wypowiedzią

2 godziny temu, Cebuuus napisał:

nie mam zamiaru szukać tego

a mi się już nie chce z tobą pisać.

Opublikowano
comment_5586

Raz jeszcze, witam. Namo - wysłałem równe 5 Euro poprzez Donate. Od jutra, 16:00 będę wbijał regularnie. Do usłyszenia!