Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_52011

Czy pieniądze mam uzbierać na raz? Czy stopniowo co np. 15mln wyjść, kupić coś i wrócić? Bo kolega kupił przedwczoraj, zrobił z 40mln, od przedwczoraj też zaczął kupować i dostał banicję.

Opublikowano
comment_52017

Dzięki za usługę, polecam tylko mam pytanie, czy te pieniążki mam wydać od razu czy może stopniowo np. wydawać z 5 milionów co 3 dni? Nie chciałbym wyrwać bana, bo konto, które posiadam jest dość cenne dla mnie.

Opublikowano
  • Autor
comment_52018
1 minutę temu, erynos napisał:

konto, które posiadam jest dość cenne dla mnie

i tak dostaniesz bana, czy będzie na money lobby czy nie, czy wydasz szybko kasę czy wolno

nie przywiązuj się do swojego konta gta online bo należy ono do formy która banowaniem graczy poprawia sobie kwartalne wyniki sprzedaży

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_52119

dostałem perma, nie kupowalem na sesjach zamknietych wydawalem odrazu chajs i nie biegalem na sesji 

3-4dni po moneylobby a zarobilem razem tylko 50 mln

Opublikowano
  • Autor
comment_52120
27 minut temu, GOLDISX napisał:

3-4dni po moneylobby

Tak, pominąłeś fakt, że to twój trzeci udział w money lobby a z poprzednich poleciałeś za

27 minut temu, GOLDISX napisał:

kupowalem na sesjach zamknietych wydawalem odrazu chajs i nie biegalem na sesji

brawo, kup sobie jeszcze raz money lobby ... ewentualnie siedem żeby nie zmniejszyć ryzyko bana.

Opublikowano
comment_52151

mama pytanie wyslalem donate jakies 30 minut temu i nadal zadnego zapriszenia do znajomych niedostalem moj nick na social club to lukik2035 prosze o sprawdzenie

Opublikowano
comment_52154

bardzo przepraszam moja wina moj social club ma nazwe lukik203 przy wysyłaniu donate podalem zla nazwe wiec prosze o zaproszenie na to konto lukik203

Opublikowano
  • Autor
comment_52158
przed chwilą, lukas2035 napisał:

przez przypadek podalem zlego social cluba

ty, a nie ja

przed chwilą, lukas2035 napisał:

prosze o wysłanie zaproszenia na lukik203

żeby dostać zaproszenie na ten nick wyślij donate 5 eur podając ten właśnie nick podczas wysyłania kasy

Opublikowano
comment_52166

witam jestem na money lobby i stojac w miejscu co chwile pojawia mi sie komunikat od gry zdjecie w zalaczniku co w takiej sytuacji mam zrobic

15606808019818713039421242561925.jpg