Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_53657

Hejka właśnie wpłaciłem 10 euro, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi czy dotarło czy też nie,  ani zaproszenia do SocialClub. Upewniam się czy to jest dalej aktualne czy wydałem 10 euro w błoto?

Opublikowano
comment_53661
39 minut temu, Namo napisał:

money lobby kosztuje 5 euro

Czyli co mi sugerujesz? Mam zapłacić kolejne 5 euro by dostać pieniądze w gta online ponieważ za dużo ci euro wpłaciłem???

Opublikowano
comment_53692

Siema mam problem z dołączeniem na sesje sypiącego od wczoraj . Mam go w znajomych i tylko mam opcje zaproszenia do gry i nic więcej. Udało mi się wejść jeden raz na chwile i zebrałem tylko 5 milionów. Z czym może być problem ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_53840

Hey, sorry for writing in English, I am not Polish native so. ?

I just wonder, is there problems with the system, or some delay/que's for Money Lobby?

If I understood correctly from the opening post, once ordered we should receive an invite within a couple hours?
I know yesterday the service was offline, maybe that caused some extra ques?

Looking forward to receive my invite. ?

Have a nice weekend!
Cheers,

Rocky-7up

Opublikowano
comment_53848

I have just finished receiving about 98 to 99.000.000 and I am a very satisfied customer.
Very impressed by the system and easy to use. It did take way longer then 2 hours to collect, but the system is solid and works like a charm.

Thanks so much @Namo for this superb service! I will certainly buy it again soon. ?

Opublikowano
comment_53853

Przeprasza nie doczytałem regulaminu. Kolega mi Was polecił i objaśnił czego nie wolno, o trybie pasywnym zapomniał a ja nie doczytałem.

Przeczytałem regulamin i zobowiązuje się stosować.

Jeszcze raz przepraszam i bardzo proszę o ponowne zaproszenie.

Nick: kuba17yyy

Pozdrawiam