Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_54489

Siemka, mam pytanko bo jakoś w przekroju lipiec/wrzesień wyslalem donate w wysokosci 5 dolarkow ale przestalem grać. Teraz znów zaczalem i mam pytanko czy jeżeli nie zebrałem 100 mln tylko tam okolo 25 to to już się przedawniło bo w znajomych osoby od money lobby już nie mam ? . Czekam na odpowiedź

Nick SocialClub:-Markiel- (Zmieniony z MarkielxSimba)

Edytowane przez Markiel

Opublikowano
comment_54515

@Namo po zebraniu 1500000 ten który wyrzuca hajs wyszedł i nie można było do niego dołączyć i usunąłem go ze znajomych nie wiem co mam zrobić 

Edytowane przez Taziowski

Opublikowano
comment_54562
7 minut temu, Namo napisał:

Wszyscy do tej chwili dostali zaproszenia

Nie nie dostałem sprawdzałem może coś źle zrobiłem trudno najwyżej wyślę jeszcze raz a czy czeba zaznaczyć opcję (Chcę wesprzeć namopsx i zgadzam się na poniesienie dodatkowych opłat)?

Opublikowano
comment_54563
9 minut temu, SQuban napisał:

Nie nie dostałem sprawdzałem może coś źle zrobiłem trudno najwyżej wyślę jeszcze raz a czy czeba zaznaczyć opcję (Chcę wesprzeć namopsx i zgadzam się na poniesienie dodatkowych opłat)?

Czytaj dokładnie instrukcję ze zrozumieniem to o nic nie bedziesz pytał. Ja zrobiłem raz w życiu przelew do Namo na w/w dane i nie zrobiłem pomyłki i wszystko przeszło bez problemu.

Opublikowano
comment_54564
4 minuty temu, Kitsuv19 napisał:

Czytaj dokładnie instrukcję ze zrozumieniem to o nic nie bedziesz pytał. Ja zrobiłem raz w życiu przelew do Namo na w/w dane i nie zrobiłem pomyłki i wszystko przeszło bez problemu.

Czytałem wiele razy wszystko zrobiłem jak czeba nie zaznaczyłem tylko tej  opcji z dodatkową opłata

Opublikowano
comment_54565
11 minut temu, SQuban napisał:

Czytałem wiele razy wszystko zrobiłem jak czeba nie zaznaczyłem tylko tej  opcji z dodatkową opłata

Moim zdaniem czytałeś w 99% dokładnie przy 1 procencie spieprzyłeś.

Screenshot_20191205-154846_Chrome.jpg

Opublikowano
comment_54566
1 minutę temu, Kitsuv19 napisał:

Moim zdaniem czytałeś w 99% dokładnie przy 1 procencie spieprzyłeś.

Screenshot_20191205-154846_Chrome.jpg

Ok dzięki to widziałem ale inaczej pomyślałem nie było tematu ?

Opublikowano
comment_54567
37 minut temu, SQuban napisał:

Ok dzięki to widziałem ale inaczej pomyślałem nie było tematu ?

Widzisz, wszystko co widzisz, ma być tak zrobione, jeszcze w dodatku Namo to tak wszystko opisał na gruszkach i jabłuszkach że nie ma możliwości żeby się pierdolnąć gdzieś. ?

Opublikowano
comment_54569
2 godziny temu, Kitsuv19 napisał:

Widzisz, wszystko co widzisz, ma być tak zrobione, jeszcze w dodatku Namo to tak wszystko opisał na gruszkach i jabłuszkach że nie ma możliwości żeby się pierdolnąć gdzieś. ?

to nic trudno człowiek uczy się na błędach wysłałem 2 raz i mam zaproszenie tylko na sesji cały czas komunikat się pokazuje i czeba enter non stop wciskać

Opublikowano
comment_54572
3 minuty temu, Namo napisał:

do kilkunatu minut

To czemu minęło 2 godziny od kąd wysłałem donejta i dalej nie mam zaproszenia do znajomych, a jestem pewien że podałem dobry nick

Opublikowano
comment_54587

Namo czy jeśli ta kasa przelatuje przeze mnie i nie trafia do mnie bo od czasu do czasu wpada  to nie zalicza mi jak bym to zebrał ? strasznie wolno ona wpada nie jak na filmiku było pokazane?