Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_5703
6 minut temu, Kamil_Polaczek napisał:

nawet zaproszenia nie dostałem

Chyba mamy przyczynę twoich problemów Money Lobby

1 godzinę temu, Kamil_Polaczek napisał:

GTA jak próbuje włączyć GTA Online to normalnie spoko jakby się ładowało ale czekam z 10 min i nic

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_5705

itak juz mnie wyjebaliscie nawet nie wiem za co.. 

za to ze napisalem zebys cos zrobil zeby szybciej lecialo to mnie banuje chyba powinienes banowac tych co rozpierdalają lobyy helikopterami np a nie mnie.. 

Opublikowano
  • Autor
comment_5707
3 minuty temu, Marek Pawlaczek napisał:

juz mnie wyjebaliscie nawet nie wiem za co.. 

Bo jesteś irytującym dzieciakiem, mam uczulenie na takich. Ciągle narzekasz, dym robisz, marudzisz spamisz chat na lobby. Nie lubię takich, chyba przez to masz 27 mln a nie 100. Jakbyś byś spoko to miałbyś więcej ale wiesz,

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_5709
2 minuty temu, Kamil_Polaczek napisał:

@Namo a jutro będzie Money Lobby?

dołączam się do pytania bo jutro kupuje usługę i mam nadzieje na chodź 75mln bo więcej mi nie potrzebne :) 

Opublikowano
comment_5711

Namo dodaj na pierwszej stronie regulamin lobby i go egzekwuj.
1. Ban za wszystko poza staniem grzecznie w apartamencie.
2. Ostrzeżenie jest tylko jedno.

Opublikowano
comment_5712

jak to jest w koncu z tym money lobby bo sie przez te posty pogubilem, mam grzecznie czekac na zaproszenie do lobby czy jakos dolaczac ? 

Opublikowano
comment_5713
Najpierw przyjmujesz zaproszenie do znajomych, potem do sesji na której dostajesz zap do mieszkania w którym stoisz i się nie ruszasz.

Tu masz ładnie opisane.
Opublikowano
comment_5715

@Namo  kolego czy zapłacić ci jeszcze raz bo juz nie kumam ..hajs ci poszedł za pierwszym razem (wiem błednie wpisałem pole nick vel nick w grze ..porąbało mi się ) proszę wyjaśnij mi .Bardzo dziękuje

Opublikowano
comment_5719
Przed chwilą, Namo napisał:

Jeszce tak

dam rade przez pierwsze 3 sesje uzbierać coś koło 40-60mln ? bo więcej nie potrzebuje :) 

Opublikowano
comment_5722

Zależy jacy debile się trafią. Jak nikt nie będzie debilizmów odstawiał i nie będzie za dużo osob tak do 20 to dasz radę.