Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_59192
1 godzinę temu, kartezk1ng napisał:

Ile mniej więcej czasu zajmuje zebranie 100mln? Jak narazie mam 6,7 w 40min 

100 podziel na 6,7 i następnie wynik x 40 minut

Edytowane przez GatarX

Opublikowano
comment_59194
5 godzin temu, kartezk1ng napisał:

Ile mniej więcej czasu zajmuje zebranie 100mln? Jak narazie mam 6,7 w 40min 

Mi spadało w tempie +/- 10 mln/h

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_59389

Witam pytanie moje brzmi co wcisnąć lub co zrobić żeby nie kickalo mnie po 15 min ? Mam tryb pasywny I istnieje pewien problem z wyskakującym alertem. Czekam na odpowiedzi @Namo ty napewno wiesz xd ? 

image.jpg

Opublikowano
comment_59448

siemanko powiedzcie mi bo dostalem bana. juz na dwoch kontach za co ? zebralem u ciebie nic nie wplacilem na konto tylko wydawalem ale zostawialem w kieszeni 10 mln. moze mi ktos wytlumaczyc co zrobic by na nastepnym razem znow nie wspasc ?

Opublikowano
comment_59449

Nie ma czegos takiego jak nie wpaść

Zawsze jest opcja że dostanie sie bana ,

jeśli akurat twoj profil przyciagnie uwage lub

przy wyryfkowym sprawdzaniu w szczegółach konta

devy zauwaza  cos nie typowego to dostaniesz bana i tyle 

Niema 100% gwarancji że dostaniesz kase przez money drop i nie dostaniesz bana

Zawsze jest przynajmiej 1% szansy ?

:shinobiSharingan:

Opublikowano
comment_59459

Nie przeciągając:

Jeżeli zbiorę kasiorę (opcja za 25 zeta tj, 100 mln), trzymając się prostych zasad oczywiście, to czy po wpłacie kolejnego "donejta", mogę zbierać kolejne 100 mln? Poprzednie wydałem dosyć szybko hehe.

Opublikowano
comment_59515

Hej, rozumiem, że opcja Level Up robi się „sama” (bez mojego zbierania reklamówek) i trafia na „bankowe”, ale o ile zasady bezpieczeństwa się zmieniają? Muszę również szybko je wydać? Czy musimy mieć się w znajomych, potem znowu usunąć etc? 

Pzdr, rozwiej moje wątpliwości i chętnie skorzystam :). 

Edytowane przez kczechowicz

Opublikowano
comment_59520

Wszystko przeczytane, kasa wpłacona, mam jeszcze tylko pytanie o przybliżony czas realizacji takiej akcji. Jakbyś mógł tak chociaż w dniach mniej więcej określić :). 
dzięki!