Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_3778

R znowu zmodyfikował skrypty odnoście zasobnika gotówki podręcznej, wczoraj i dziś na konsolach, - wczoraj na pc ;/ 38 mln i niema postaci, ban na jak nigdy wczesniej 18 dni... a to pierwszy ban na tym koncie- nie ogarniam powoli tego co tam sie z nimi dzieje

Opublikowano
comment_3781
37 minut temu, Pawełʬʬ Michał Unlocalizedstring napisał:

R znowu zmodyfikował skrypty odnoście zasobnika gotówki podręcznej, wczoraj i dziś na konsolach, - wczoraj na pc ;/ 38 mln i niema postaci, ban na jak nigdy wczesniej 18 dni... a to pierwszy ban na tym koncie- nie ogarniam powoli tego co tam sie z nimi dzieje

Uzywales darmowych modów?

Opublikowano
comment_3801

Brakuje Mi 11 centów na psc.. 

EDIT: Znalazlem starego psc i było tam idealnie hahah :D

Edytowane przez goryl17

Opublikowano
comment_3820

@Maciek To fajnie by bylo, gdybyscie planowali sobie sesje bo ja np nie jestem dzieciakiem, ktory po szkole nie ma nic do roboty tylko siedzenie przed kompem. Gdybym wiedzial, ze nikogo nie bedzie o 16 to albo zostalbym dluzej w pracy, albo bym sobie cos zalatwil albo nawet do glupiego sklepu poszedl wracajac z pracy. :) Nie mowie tego zlosliwie :) Ale takie zachowanie i np przy ostatniej sesji napisanie na chacie, ze np nastepnego dnia sesje od 18:00 bo cos tam i nikt nie moze wczesniej byloby widziane bardziej profesjonalnie przez innych i zaoszczedziloby to zbednych pytan i wiadomosci prywatnych na fdorum :) No i wasz humor bylby lepszy (niz np ten z wczoraj ;) )