Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 20
- Wyświetleń 10.1 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
chmielu_psx 8 odpowiedzi
-
Cruzzer 7 odpowiedzi
-
NikoHuski 2 odpowiedzi
-
mardox 2 odpowiedzi
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Gościu. Nie możliwe jest że jak poszedłeś z/w to koleś w tym czasie sypnął Ci 50mln, bo 50/100mln godzinami się zbiera przy dropie 2/2,5k. Więc widać że ściemniasz. Co do lvl to mógł akurat ktoś Ci wł
-
Bany w GTA Online nie podlegają odwołaniu. Było kilka wyjątków od tej reguły. Jeśli chcesz to pisz ticketa https://support.rockstargames.com/hc/pl/requests/new. Odpisze ci bot ale wiadomość i tak zost
-
Musiał afkować kilka godzin aby tyle zebrać w workach po 2000/2500$ a z gry za afk wywala po trzech minutach.
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Zaczeło się tak że zaczołem grac w gta mialem juz 20lvl jak nagle wpusilem jakiegos goscia do domu i dodal mnie jako spółpracownik w security serv i poszłem Z/w
Jak wrucilem mialem z 50milionów i 200lvl i potem wyloczylem gta v rano wstałęm odpalam grę i dostalem bana do 4kwietnia
Pomocy
Jestem nowy i nic nie zrobiłem