Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Problem z Social Club Captcha

Opublikowano
comment_32725

mam problem z zalogowaniem sie do social club podczas uruchomienia gta 5 otwiera mi sie okno do zalogowania wpisuje maila i haslo i powinno pokazac sie okno z kodem captcha ale ja tego okna nie mam i po wcisnieciu zalogouj mam na czerwono komunikat "udowodnij ze nie jestes robotem".Pomocy!

Bez tytułu.png

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Ale to jest pojebane. Mam 3 konta. Na dwóch z nich robię captcha w launcherze a drugie już po włączeniu gry na ekranie informującym o znakach towarowych. Na trzecim koncie captcha robię tylko w launch

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_32861
20 godzin temu, Histek napisał:

mam problem z zalogowaniem sie do social club podczas uruchomienia gta 5 otwiera mi sie okno do zalogowania wpisuje maila i haslo i powinno pokazac sie okno z kodem captcha ale ja tego okna nie mam i po wcisnieciu zalogouj mam na czerwono komunikat "udowodnij ze nie jestes robotem".Pomocy!

Bez tytułu.png

Pobierz najnowszą wersję launchera. https://support.rockstargames.com/hc/pl/articles/200146066

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_32978

Siemka mi się udało to zrobić męczyłem się tydzień support nie dał rady a ja z głupoty połączyłem captche z przeglądarkami i z aplikacjami. A więc odpal menedżer zadań najlepiej Ctrl+Alt+Delete tam masz zakładkę uruchamianie i wszystko co masz uruchomione wyłącz zrestartuj komputer i potem włącz zależne od systemu Windows ja na 10 mam tylko takie coś włączone i po tym znów restart i mi lata :)

Bez tytułu.jpg

Opublikowano
comment_33089
9 minut temu, DivRoK napisał:

Jak masz te obrazki to one Ci znikają tak podejrzewam podam Ci przykład z obrazkami autobusów klikasz wszystkie autobusy do momentów że nie będzie żadnego tylko inne obrazki i klikasz zweryfikuj i działa to. Rockstar wprowadził teraz że ciągle musisz wypełniać te obrazki podczas logowania bo był atak na serwery Rockstar i takie zabezpieczanie wprowadzili że trzeba cały czas to wypełniać jak nie dasz automatycznego logowania :)

Ale to jest pojebane. Mam 3 konta. Na dwóch z nich robię captcha w launcherze a drugie już po włączeniu gry na ekranie informującym o znakach towarowych. Na trzecim koncie captcha robię tylko w launcherze i już mogę normalnie grać. Coś R* nie wyszło z tą weryfikacją.

umBDbCc.gif

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_45475

Odznacz to zaloguj automatycznie w tym oknie.  reCAPTCHA powinna się pojawić i tam klikamy , że nie jesteś robotem, następnie masz co trzeba zrobić . Dopiero potem się logujesz

Opublikowano
comment_45509
57 minut temu, Adek13322 napisał:

Pobrałem nawet odinstalowałem całe GTA i social klub i nic.

Wiesz jak wyczyścić pamięć podręczną w przeglądarce no to zrób to , a przy okazji wyczyść pamięć z śmieci w kompie i te pliki z folderu temp też. Uruchom ponownie kompa i zobacz.

Druga możliwość to

Logujesz się do swojego Social Clubu za pomocą przeglądarki i tam otwierasz małe menu rozwijane (ustawienia, wiadomości, powiadomienia, emblematy, pobieranie gier, wylogowanie). Kliknij tam, aby pobrać gry lub po prostu kliknij ten link 

https://socialclub.rockstargames.com/activate

Klikamy na pobranie dla Windows w GTA 5 i pobieramy instalację, uruchamiamy ją, a ponieważ masz już zainstalowaną grę, poprosimy Cię w kreatorze o naprawienie lub odinstalowanie gry. Kliknij tylko opcję naprawy i pozwól jej zakończyć.

Mam nadzieję, że to pomogło, powodzenia.

To też zobacz jest pomocne w temacie. > 

Edytowane przez Recon
aktualizacja w temacie

• Namo zmienił(a) tytuł na Problem z Social Club Captcha