Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 11
- Wyświetleń 7.3 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Pewnie smog z Warszawy zawitał do Los Santos. Zainstaluj tego moda co ci podesłałem i sprawdź czy to pomoże.
-
Tu prawdopodobnie winne są twoje ustawienia graficzne. Takie zabiegi rozpikselowania itp stosuje się w celu optymalizacji np 100m od brzegu nie ma dna a mgła to ukrywa. Możesz spróbować podwyższyć jak
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam, jestem nowy na tym forum i z góry przepraszam za nieodpowiedni dział.
Mój problem jest taki, że mianowicie podczas lotu jakimkolwiek samolotem po kilku minutach nad miastem i poza nim pojawia się mgła, która tak na prawdę utrudnia po części lądowanie...
Na YouTube oglądałem, że u innych ten problem nie występuje, więc moje pytanie skierowane do Was to co/jakie ustawienie odpowiada za usunięcie tej mgły i polepszenie jakości podczas lotu.
Ustawienia mam praktycznie najniższe z racji słabego komputera.
Aktualnie to wygląda tak jak w załączonym obrazie - są chmury i duża mgła, praktycznie nic nie widać...
Proszę o pomoc, pozdro!
Edytowane przez k4mciiu