Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 19,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Opisze ci ich zajebisty antycheat. 1. Alexander Blade, twórca ScriptHooka oraz NativeTrainera udowadniał kilka razy, że gra skanuje folder ze swoimi plikami w poszukiwaniu niedozwolonych plików D

• Najdziwniejszy jest drugi ban, czyli perm na koncie BaartekBokserPL. Bo tam banicja wleciała tuż po stworzeniu postaci, i jedyne co tam zrobiłeś haksami to dałeś se bronie.

• Martynka6482
    Martynka6482

Smutna prawda. A teleporty nie działają do tej pory ;-;

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_38444
5 godzin temu, Cruzzer napisał:

Nie dostaniesz bana po 10 minutach.

Byłem na live wtedy i na discordzie siedziałem z Bartkiem. Po banie zalogował się na drugie konto. Stworzył postać, dał se bronie w absolutach i nic więcej nie modował. Po kilku minutach go skraszowało, wbija ponownie i ma komunikat o permie.

Edytowane przez The-Carl

Opublikowano
comment_38445
2 minuty temu, The-Carl napisał:

Byłem na live wtedy i na discordzie siedziałem z Bartkiem. Po banie zalogował się na drugie konto. Stworzył postać, dał se bronie w absolutach i nic więcej nie modował. Po kilku minutach go skraszowało, wbija ponownie i ma komunikat i permie. 

No nieźle. Nowe, niczego nie wnoszące praktyki R*.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38448
9 godzin temu, Foll napisał:

Nullify.

A potem znowu będą mi srać na pw żebym nazwy cheatów nie podawał xD

5 godzin temu, Cruzzer napisał:

Przy odrobinie wysiłku

5 godzin temu, chmielu_psx napisał:

Powiesz jak?

Jedno kliknięcie w Abs Vip

Opublikowano
comment_38598

Sztynks