Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 32.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak, to jest normalne. Jednego dnia wczyta cię w minutę a drugiego wcale.

• @Cruzzer  tu ma rację tak to wygląda. Ale jak po 5 min nie wczyta to zamykasz grę i z menadżera zamykasz wszystkie usługi dla tej gry.  Ponowny start powinien być szybki, ale nie taki znowu

• niestety nie jak już było poruszone w temacie to proces normalny

Featured Replies

• 1 rok później...
Opublikowano
comment_57323
13 godzin temu, YesLife27 napisał:

Jeżeli chcesz żeby ci się krócej wczytywało to jedynym rozwiązaniem jest szybszy dysk (jak masz HDD to na SSD flasha). Internetu nie ciągnie. Ewentualnie jeżeli masz mniej niż 8gb ramu to też może być problem.

Nie prawda. Dysk SSD nie jest tu rozwiązaniem.  Jeśli w początkowej fazie wczytywania Rockstar nie wrzuca nowinek to od 30s do nawet 5min potrafi wczytywać Najlepiej jak już to przerwać proces wczytywania i dać na nowo.

Opublikowano
comment_57325
7 minut temu, YesLife27 napisał:

Czasami jest to wina Rockstara. Wczoraj GTA ładowało mi sie 20 min, podczas gdy zazwyczaj jest to 5 min. Myślicie, że zmiana czasu mogła w czymś przeszkodzić, czy raczej losowo?

Jeśli nie załaduje się do 5min to nie ma potrzeby czekać dalej. Przerywamy proces i wyłączamy launchera teraz ponowne załadowanie powinno być szybsze. 

Opublikowano
comment_57330
1 godzinę temu, Recon napisał:

Jeśli nie załaduje się do 5min to nie ma potrzeby czekać dalej. Przerywamy proces i wyłączamy launchera teraz ponowne załadowanie powinno być szybsze. 

Załadowało mi się po tych 20 min¯\(°_o)/¯ Nie wiem na ile jest to możliwe, ale powinni poprawić wydajność.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_61288
Dnia 9.07.2018 o 16:57, Skoczix napisał:

Czy to normalne, że Online wczytuje mi się ~10 minut na dość dobrym komputerze, a fabuła nawet nie ładuje się minuty? Jak to naprawić żeby było "normalne" ładowanie Online?

Mam ten sam problem na laptopie z gtx 960m wczoraj kupiłem gta 5 i zrobiłem prolog a gdy wchodze na online nawet ni nie załadowało!!!