Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_7520

Cześć, wie ktoś co trzeba zrobić gdy podczas wczytywania wyskakuje komunikat ''Usługi sieciowe rockstar są niedostępne...'' ? Wcześniej czasami włączała się aktualizacja ale ściągała się bardzo wolno więć pobrałem to w częściach przez przeglądarkę. Aktualnie włącza się tylko ten błąd przeplatając się czasem z błędem 201 i 203. Wie ktoś jak to naprawić?

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 76,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Problemów jest sporo każdy z nich wchodzi w usługi Rockstar. Należy szukać rozwiązania w launcher i tam dać na weryfikację plików gry.  Żadna reinstalacja nie ma sensu. Pisać do suportu niec

• ostniatno gdy grałem w gta dołączyłem do sesji online i wyskoczył mi komunikat usługi seciowe rockstar są chwilowo niedostępnie proszę sprubować później prubowałem przez dwa tyg i nic                

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
comment_60024

Witam, przychodzę tutaj do was z problemem, który próbuje rozwiązać od ponad miesiąca z gta online na ps4. Otóż, kupiłem półtora miesiąca konsole wersje pro i przy pierwszym uruchomieniu gry online wszystko zadziałało i mogłem normalnie grać, natomiast od następnego dnia po dziś dzień za każdym razem gdy włączam tryb online wyskakuje mi błąd o treści „usługi sieciowe rock star games są chwilowo niedostępne, wróć do gta V i sproboj ponownie później” i tak dzień w dzień przez całe dnie. Dodam że mam stabilne łącze internetowe bezprzewodowe oraz próbowałem już reinstalacji gry. Chętnie wysłałbym też zgłoszenie do rock star games jakby się dało, ale na stronie ich supportu nie da się i proszę was o pomoc, może ktoś też tak miał i sobie z tym poradził. Z góry dziękuje za pomoc. 

0D235C54-8170-4C60-A974-875F03C575BC.jpeg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
comment_61333
Spoiler

Siema wszystkim z grupy Xbox za ten post zostałem zbanowany więc może na tej ktoś pomoże. Gram na Xbox One i Od 3

dni mam komunikat  że Usługi Rockstar są chwilowo nie dostępne A koledzy grają normalnie próbowałem wszystkiego reset routera założyłem nową sieć odinstalowałem GTA restart konsoli odlaczanie jej od pradu na jakis czas i nic nie działa ale jak połącze konsolę z routerem z telefonu to wszystko działa ale inne gry z tego normalnego routera działają normalnie. Ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić ? Z góry dzięki za wszelkie info i sorry że zdjęcie z telefonu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
comment_61614

witam , mam od tygodnia problem z połączeniem się do GTA online , wyskakuje mi komunikat o treści ; "usługi sieciowe rockstar są chwilowo niedostępne . spróbuj ponownie później" . Co mam zrobić żeby się połączyć , internet działa bez zarzutu , do tej pory wszystko było ok. 

proszę pomóżcie !!!!
pozdrawiam

Opublikowano
comment_61620

Problemów jest sporo każdy z nich wchodzi w usługi Rockstar. Należy szukać rozwiązania w launcher i tam dać na weryfikację plików gry. 

Żadna reinstalacja nie ma sensu.

Pisać do suportu niech działają od tego są.

Opublikowano
comment_61728

ostniatno gdy grałem w gta dołączyłem do sesji online i wyskoczył mi komunikat usługi seciowe rockstar są chwilowo niedostępnie proszę sprubować później prubowałem przez dwa tyg i nic                     gram na xbox one x