Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_22876
6 minut temu, BartekJW napisał:

za tydzien dopiero bd mial hajs na koncie

Jeżeli od tygodnia twoje konto nie zostało zmodowane to najwyraźniej czytać nie potrafisz i nie jest to wina kolejki. Na realizację Level Up teraz kiedy

6 minut temu, BartekJW napisał:

jest dużo typa chętnych

czeka się maksymalnie do końca dnia. Ty czekaj sobie i do wiosny jak jesteś niedorozwinięty.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_22889
17 minut temu, Namo napisał:

Jeżeli od tygodnia twoje konto nie zostało zmodowane to najwyraźniej czytać nie potrafisz i nie jest to wina kolejki. Na realizację Level Up teraz kiedy

czeka się maksymalnie do końca dnia. Ty czekaj sobie i do wiosny jak jesteś niedorozwinięty.

@Namo Mi chodziło o to, że jest DUŻA kolejka dla ciebie donejtów. Nie chodziło mi o to jaki inni ' KIEDY DOSTANE TEGO LEVEL UP' chodziło mi o to, że trzeba cierpliwości i nie chodziło mi o to, żeby Cie urazić sorry..

Opublikowano
comment_22928

Witam! Przedwczoraj zakupiłem pakiet ekonomiczny, niestety walnąłem literówke przy zmianie hasła. Teraz hasło jest takie jak było podane w wiadomości prywatnej. Czy usługa zamówiona przeze mnie będzie dokonana? 

Opublikowano
comment_22940
1 godzinę temu, kazio2222 napisał:

Kiedy będziesz zajmował się modowaniem?

serio?

10 godzin temu, Namo napisał:

Gości miałem, resztę zmoduję w niedzielę w przed obiadem, idę spać :-*

Napisał wyraźnie  kiedy to zrobi.

Opublikowano
comment_22950
Przed chwilą, Namo napisał:

Ja? To ty jesteś nie miły bo wspierać nie chcesz, mam być miły dla ciebie za to?

nie powiedziałem że nie chce wspierać tylko się zapytałem jak jest wymagane to spokojnie zapłacę więcej

Opublikowano
comment_22952
13 minut temu, xXLayterXx napisał:

nie powiedziałem że nie chce wspierać tylko się zapytałem jak jest wymagane to spokojnie zapłacę więcej

nie czytasz to nie wiesz wszystko jest napisane

Opublikowano
comment_22953
28 minut temu, xXLayterXx napisał:

Na lvl up masz screenshoty Wypełnij to tak jak na screenach uzupełniając o twoje dane ;)

Opublikowano
comment_22960

Namo, kurwiszonie jebany przepchany przez stado murzynów w Twoje ciasne dupsko dawaj mi ten Level UP bo czekam od jebanego tygodnia. Jesteś jebaną sknerą co zżera hajs. Mi tam go nie szkoda bo mam go pod dostatkiem, ale jesteś jebaną kurwą co żeruje na dzieciach. Jebany kurwa debilu. Zapytam jak Ty odpowiadasz bo jesteś pierdolonym bałwanem co nikogo nie szanuję. Tak Cię udupię, że nie będziesz miał życia rozjebany śmieciu. Lepiej oddaj hajs bo kurwo nie będziesz mi z portfela go wyciągał jebany fiutku. Pluję na Ciebie i to wszystko nie polecam tego skurwiela. Pozdrowienia z mojej wyjebanej willi za hajs z modowania kont, haha!

@Namo Ty kurwo jak mnie zbanujesz to Twój interes w trybie natychmiastowym zostanie zakończony, jebany dzieciaku