Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_24981
4 minuty temu, DJ_Jojo napisał:

Ja jeszcze czekam:D

Kazdy dostanie. Po co mialby sie lasic na 40 zl...u niego pewnie kolejki wieksze po kase niz w lidlu po karpia :D

Opublikowano
comment_24989
7 minut temu, Ciuksaj123 napisał:

Namo mógłbyś sprawdzić czy dobrze napisałem wiadomość z passami do konta

Ale ty sie gosciu spinasz o to nie wiesz co napisales? xD

Opublikowano
comment_24996

Polecam bardzo fajna i szybka obsługa jak na ilość osób korzystających  z tej możliwości z mojej strony nie ma ni  do zarzucenia 10/10 ☺

Opublikowano
comment_24998
6 minut temu, Namo napisał:

ledwo skończyłem jedno konto a tu już dwa nowe nastęne

czy ja pójdę dzisiaj spać?

Ale zobacz jaka dniówka będzie! :D Sam czekam na modowanko. 

Edytowane przez Drosiu

Opublikowano
comment_25004
1 minutę temu, Namo napisał:

Tym nowym czołgiem będę stał na Money Lobby i zabijał gówniaków co pasywki nie włączo.

Czasami mnie zastanawia brak mózgu u dzisiejszej młodzieży :(

Opublikowano
comment_25006

Sprawna i bezpieczna metoda "zarabiania" pieniędzy w GTA Online. Dziękuję za zmodowanie acc. Pozdrawiam serdecznie i polecam.