Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_42003

Hej namo, bo po tym gdy wyśle donejta nie wiem jak napisać, że chodzi o kase promocyjną.

Czy tak może być? (oczywiście za pomocą kodowania)

login

hasło

Kasa Promocyjna

Opublikowano
comment_42021

Przeczytaj opis Level Up.

czy jeśli mam gta ze steam to da sie modować?

Wysłane z mojego Lenovo YT-X703F przy użyciu Tapatalka

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_42022
4 minuty temu, bratek1 napisał:

czy jeśli mam gta ze steam to da sie modować?

Czy jeśli masz oczy to potrafisz czytać?

przed chwilą, Lajtek napisał:

Przeczytaj opis Level Up.

Wysłane z mojego Lenovo YT-X703F przy użyciu Tapatalka

Jeszcze większa sygnaturę zrób...

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_42028
1 minutę temu, bratek1 napisał:

ale na level up niepisze nic o steam przezytałem wszystko

No to ewidentnie jest z tobą coś nie tak. Zapoznaj się z tym:

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_42039
9 minut temu, bratek1 napisał:

jak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta

Odpuść sobie zakup bo potem tu przybiegniesz z płaczem, że zostałeś oszukany bo coś źle wysłałeś.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_42045

ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ

ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta

Opublikowano
comment_42046
11 minut temu, bratek1 napisał:

ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ

ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta

Przykro mi to stwierdzać, ale twoje IQ jest niższe od pontonu na plaży w Gdańsku.

Opublikowano
comment_42050
1 minutę temu, II-_U_MY_DOG_-II napisał:

przecież on baituje, bo nie wierze, by ktoś był tak zjebany.

Chyba właśnie nie sądząc po pisowni