Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_44753

Panowie, weźcie mi doradźcie. Wysłałem do Namo wiadomość na LeveL up z passami i dostałem odpowiedź że popełniłem błąd. 

login_z_Steam: (tu wpisałem swój login)

hasło_z_Steam: hasło

pakiet: Pakiet uliczny

email_z_Socialclub: (email)

haslo_z_Socialclub: (haslo)

Rozumiem że z wiekiem człowiek ślepnie, ale serio nie umiem dostrzec tego błędu. xd

P.S
Tak wiem, nie umiem czytać.

Edytowane przez WolfGnar

Opublikowano
comment_44766

Steam, ale czasem prosi mnie o podanie pasów z Social.

Zresztą najpierw podałem Passy steam i wciąż było źle.

Edytowane przez WolfGnar

Opublikowano
  • Autor
comment_44897
przed chwilą, moonbear napisał:

nie ma już

Ponieważ realizowała to polska firma u której trzeba było się kilkukrotnie przypominać, żeby wypłacili mi mój hajs.

Zawsze możesz na tipeeestream użyć karty którą masz do rachunku.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_44908

Polecam tylko szkoda że trzeba trochę czekać ale bardziej to się opłaca niż money lobby bo nie musisz siedzieć na sesji ale money lobby też polecam

Opublikowano
comment_44909

2018-10-01 20:48

Witaj, DawidPolska1984!

To wiadomość od Rockstar Games. Podczas korzystania z Twojego konta doszło do naruszenia naszych warunków korzystania z usługi oraz/bądź licencji użytkownika, których treść znajduje się tutaj:

http://www.rockstargames.com/legal?local e=pl

http://www.rockstargames.com/eula/?local e=pl

W konsekwencji Twoje konto GTA Online na platformie PC zostało zawieszone na 30 dni. Oprócz tego, wszystkie postacie GTA Online, postępy w grze i wyposażenie na platformie PC zostaną skasowane.

Wszystkie decyzje odnośnie zawieszeń i blokad dostępu do GTA Online, a także kasowania postaci, są ostateczne i nie podlegają odwołaniom. Aby dowiedzieć się więcej na temat zasad zawieszania i blokowania graczy w GTA Online, zobacz: https://support.rockstargames.com/hc/pl/ articles/229514247.

Uwaga: ten adres e-mail nie przyjmuje wiadomości zwrotnych.

Rockstar Games

Więc panowie nie podniecamy

się że wszystko w porządku.

Edytowane przez Dawid181

Opublikowano
comment_44913

Nic nie wplacalem. Wszystko wydawało na bieżąco. Tak samo jak tą ostatnią kasę. 

Edytowane przez Dawid181

Opublikowano
comment_44916
8 godzin temu, Dawid181 napisał:

Co niby robiłem???

Co ma wspólnego Money lobby z grą???

Waliłeś do skarpety online i się to rockstarowi nie spodobało. 

Hack to hack jak tego nie ogarniasz i podstawowych zasad to graj sobie w węża.  
Przy wpłacie kasy do banku  ban z automatu już to było wielokrotnie przerabiane. 
Jakoś korzystam zgodnie  z zasadami i już kolejne doładowanie i zero problemów.