Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30757

Namo, jeśli korzystałem już money lobby wcześniej kiedyś i dostałem 100mln to czy mogę skorzystać z lvl up bez obawy o ban?  

Opublikowano
comment_30818

Siema namo dzisiaj wysłałem donate odnośnie level upa czy dałbyś radę zrobić to jeszcze dzisiaj? Jeżeli nie to nie ma sprawy ale chciałbym wiedzieć

Edit#1 Z góry dzięki za odp

Edytowane przez Czesio

Opublikowano
comment_30871

Dobra tylko się spytałem

Edit#1 Jak trzeba to mogę czekać mi to nie przeszkadza byle bym dostał to za co zapłaciłem :)

Edytowane przez Czesio

Opublikowano
comment_30873
9 minut temu, Czesio napisał:

Dobra tylko się spytałem

To się nie pytaj głupio.

9 minut temu, Czesio napisał:

Edytowane przez adepchi

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif

Opublikowano
comment_30940

@Mattzuo tak

Opublikowano
comment_30950
3 minuty temu, Czesio napisał:

Polecam użytkownika Namo

2 dni czekania opłaciły się
Dzięki ziomek

Czemu nagle masz -6 reputacji? 0.0

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_30992
Przed chwilą, Namo napisał:

jak na najpopularniejszy level up przystało

tak tak wiem, ale nie otrzymalem przyblizonej odpowiedzi ile mogloby to zajac tak pi x oko :D

Opublikowano
comment_30995
18 minut temu, justone626 napisał:

tak tak wiem, ale nie otrzymalem przyblizonej odpowiedzi ile mogloby to zajac tak pi x oko :D

pewnie ok 2-3 dni