Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_38258

Błąd

Przynajmniej jeden z adresów email jest niepoprawny. 
Przed wysłaniem popraw lub usuń niepoprawne adresy.
CO MAM ZROBIC POMOCY! (WSZYSTKO DOBRZE WPISALEM)..

Opublikowano
comment_38259
17 minut temu, Sepcio11 napisał:

Przynajmniej jeden z adresów email jest niepoprawny. 
Przed wysłaniem popraw lub usuń niepoprawne adresy.
CO MAM ZROBIC POMOCY! (WSZYSTKO DOBRZE WPISALEM)..

Nie było mniejszej czcionki?

Opublikowano
comment_38354

halo jak ja moge to zrobic bo mieszkam w Londynie i noo tu sa funty i czy moge wpłacic 10 funtow w psc ? to jest wiecej niz 10 euro wiec czi jest taka mozliwosc i jak moge to zrobic ?? 

Opublikowano
  • Autor
comment_38355
2 minuty temu, Kacper0310 napisał:

czy moge wpłacic 10 funtow w psc ?

Samo Ci przeliczy, wpisujesz 10 eur i później w miejscu gdzie wpisujesz kod PSC masz podaną wartość jaką zabierze z kuponu.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_38375

Jak wysłam np o level up ci donate to musze podac ci haslo do steama i login czy do social clubu poprostu

Jak kupie pakiet za 10 euro to jak mam 139 lvl to bede mial 214 lvl?

Opublikowano
comment_38376
46 minut temu, kikilii100 napisał:

Jak wysłam np o level up ci donate to musze podac ci haslo do steama i login czy do social clubu po prostu

Przeczytaj opis. To nie jest trudne.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_38377
50 minut temu, kikilii100 napisał:

Jak kupie pakiet za 10 euro to jak mam 139 lvl to bede mial 214 lvl?

Nie

Opublikowano
comment_38537
2 minuty temu, FeJmLiP napisał:

Namo a ten login i hasło to można wysłać na poczcie wirtualna polska lub na gmailu? 

Gołębiem pocztowym najlepiej

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_38665
26 minut temu, YakYak napisał:

przy zakupie "Level up" + hajs mam 100% pewność, że nie dostanę ani bana ani resetu konta ? Pieniądze będą w banku i normalnie będę mógł je wydawać ?

Tak

Opublikowano
comment_38668

Namo ja mam pytanko na temat tego czy jak mam 100 lvl to mi podbija to o 75lvl jak kupie ten pierwszy pakiet. I jeszcze jedno bo mi czasami wyskakuje błąd kiedy dostaje od jakiego tak zwanego cheatera że coś social club nie może zapisać pieniędzy w bank (czy to będzie przeszkadzać)? 

Opublikowano
comment_38670
1 godzinę temu, Foll napisał:

Jeszcze nikt nie dostał bana od 2 lat, wystarczy?

A wiesz może jak to się odbywa ? Znaczy, czy muszę wejść na jakieś lobby czy pewnego dnia sobie wejdę do gry i zobaczę 125 lul i pieniążki ?

Opublikowano
comment_38672
19 minut temu, Foll napisał:

Namo napisze ci wiadomość (jeśli wszystko dobrze zrobiłeś) o tym, że się loguje na twoje konto. Jeśli taka wiadomość jest, a nie ma drugiej o tym, że modowanie jest zakończone to się NIE logujesz do gry. Jak jest wiadomość, że się modowanie zakończyło możesz wbijać do gry i pieniążki na koncie są razem z levelem.

Nie wiem po chuj ja ci to pisze, jak wszystko jest w wątku, ale tak se napisałem.

Dzięki ? A i jeszcze jedno xD Gdybym wysłał donate'a jutro np. o godzinie 16 to czy Namo natychmiast wszedłby na konto i je zmodował ?