Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_40108
Dnia 26.02.2017 o 20:26, Namo napisał:

nie

Cześć jak kupie level up to będę miał 75 lvl i 100mln od razu ?

Edytowane przez Steve2k11

Opublikowano
comment_40109
2 minuty temu, Steve2k11 napisał:

Cześć jak kupie level up to będę miał 75 lvl i 100mln od razu ?

Będziesz musiał poczekać do czasu modowania.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_40401

witam, czy ktoś również zderzył się z taką sytuacją mimo tego że podając informację do konta ja mogę się bez problemu logować wszystko jest poprawne i raczej zgodne z formularzem, a mimo to namo twierdzi że dane nie są prawidłowe. wybacz ale nie mam pomysłu już co robić. dane są na pewno prawidłowe gdyż przed chwilą zalogowałem się bez problemu kopiując login i hasło zawarte w wiadomości (konto na socialclub) może i brzmię jak idiota. ale może jednak ktoś nakieruje co mogę robić źle.jedyne co to dostałem odpowiedź żebym przeczytał instrukcję co zrobiłem i dalej nie wyciągnąłem z tego wniosku. byłbym wdzięczny za każdą niewymijającą odpowiedź ?.

Opublikowano
comment_40403
5 minut temu, Fanever02 napisał:

witam, czy ktoś również zderzył się z taką sytuacją mimo tego że podając informację do konta ja mogę się bez problemu logować wszystko jest poprawne i raczej zgodne z formularzem, a mimo to namo twierdzi że dane nie są prawidłowe.

Tak, to jest możliwe. Moje główne konto działa w grze ale na SC nie zawsze. Jedno konto, które oddałem działa u mnie ale u drugiej osoby już nie. @chmielu_psx może to potwierdzić.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_40404

@Cruzzer Potwierdzam. 

Opublikowano
comment_40407
przed chwilą, Fanever02 napisał:

to co mam w takiej sytuacji zrobić?czy właśnie zmarnowałem 6 dych czy da się to jakoś zrobić?

Nie wiem co z tym zrobić, po jakimś czasie chyba samo się naprawia. Po prostu chciałem potwierdzić, że to nie dzieje się z twojej winy.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_40408

w takim razie skoro ja się loguje kopiując dane podane tobie to muszą być poprawne. nawet na telefonie wpisując daje rade zalogować się używając tych danych