Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_40929

Siema! Czy jest możliwość u Ciebie przeniesienia postaci z ps3 na inna platforme ? Sprzedałem konsolę jeszcze przed tym jak R* wyłączyli transfer i troszkę szkoda mi tej postaci XD

Opublikowano
comment_40930
2 minuty temu, warchlak napisał:

Siema! Czy jest możliwość u Ciebie przeniesienia postaci z ps3 na inna platforme ? Sprzedałem konsolę jeszcze przed tym jak R* wyłączyli transfer i troszkę szkoda mi tej postaci XD

Nie da rady przenieść. Od biedy można ją odtworzyć używając moda.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_40931
1 minutę temu, Cruzzer napisał:

Nie da rady przenieść. Od biedy można ją odtworzyć używając moda.

Dzięki za odpowiedź, ogarniam co i jak.
Pozdro

Opublikowano
comment_40933

Pozdrawiam. Z Panem Bogiem

takie zakończenie **prawie** zrobił

Edytowane przez cryingKidsClique

exe.PNG.ad2eae11850041dce21c33174274bd40.PNGbrak sygnatury

Opublikowano
comment_41027
5 minut temu, InitiateFrame18 napisał:

Przecież robiłem screena to widzę że dobrze zrobiłem

Jeśli podałeś to co wyżej to źle.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_41031
1 minutę temu, Cruzzer napisał:

Wiedziałbyś gdybyś przeczytał opis.

No w opisie jest napisane żeby napisać że chodzi o kasę promocyjną i pasy do social clubu i steam

Opublikowano
comment_41033

@InitiateFrame18 Lepiej poproś mamę, żeby ci przeczytała.

Opublikowano
comment_41035

@Namo Szkoda ze tego na live nie wysłał.