Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_20516

W kwietniu realizacja Level Up wyglądała inaczej. Jak nie potraficie czytać to będziecie mieć problem z otrzymaniem hajsu.

Napiszcie mi jak to jest, 55 kupujących Level Up potrafi czytać a znajdzie się kilku cymbałów co nie ogarnia? Matka was lewym cyckiem karmiła czy co?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_20517

Pytanko: Czy dałoby radę, żebym zakupił tą opcję ze 130 lvl, wszystkim odblokowanym itp. ale z hajsu dostał tylko 12mln$ np? Bo aż taka duża kwota nie jest mi potrzebna :/ 

Opublikowano
comment_20538

To jeszcze jedno pytanko, czy kupując tą najdroższą opcję  (130 lvl, wszystkie odnlokowania itp.) mam też odblokowanie modyfikacje z bunkra? (Np do jakichś pojazdów typu: rakiety do Opressora, płyty pancerne do Nightsharka itp)

Opublikowano
comment_20550

przepraszam namo poprawiam się,

ja zadam jedno głupie pytanie namo prosze cię nie wyzywaj mnie kupiłem wczoraj level up i boje się że go nie dostane 

Opublikowano
  • Autor
comment_20552
2 minuty temu, frffff napisał:

boje się że go nie dostane

jeżeli kupiłeś wczoraj i do dziś nie masz 200 mln na koncie to najwyraźniej czytać nie potrafisz przez co nie mam możliwości sypnięcia ci kasy na konto

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_20554
5 minut temu, frffff napisał:

przepraszam namo poprawiam się,

ja zadam jedno głupie pytanie namo prosze cię nie wyzywaj mnie kupiłem wczoraj level up i boje się że go nie dostane 

Cringe.

Opublikowano
comment_20555

kiedy bym miał na moim koncie moje 200,000,000 gta$ ? pytam się bo nie wiem gdzie to jest napisane ''poprawka''

Edytowane przez frffff

Opublikowano
comment_20573

@mariuszek07 idź być głupim gdzie indziej 

Opublikowano
comment_20581

Witaj Namo czy 12lvl jest wymagany ponieważ skończyłem  samouczek  i nie dostaje żadnych innych powiadomień z góry dziękuje za odpowiedź.