Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_21213
3 minuty temu, UlicznyOpryszek napisał:

Namo jesteś bezczelny. Ktoś wysyła Ci pieniądze

Ty jesteś bezczelny, kupujesz coś w internecie a nie przeczytałeś opisu tego produktu.

3 minuty temu, UlicznyOpryszek napisał:

masz klienta w dupie

Każdego niedojebaego cymbała co nie potrafi czytać mam w dupie.

4 minuty temu, UlicznyOpryszek napisał:

robię taką transakcję pierwszy raz na tej stronie

Są ludzie co również robią to pierwszy raz i potrafią czytać.

4 minuty temu, UlicznyOpryszek napisał:

gdzie w tym artykule jest napisany termin realizacji usługi

Widzisz, gdybyś potrafił czytać to byś wiedział gdzie jest napisany termin.

5 minut temu, UlicznyOpryszek napisał:

Nie leć w chuja

Aktualnie ty to robisz.

5 minut temu, UlicznyOpryszek napisał:

prawdziwą gotówkę

Gotówka to banknoty lub monety fizycznie, nie wysłałeś mi gotówki a jedynie zrobiłeś przelew. Żeby mi wysłać gotówkę musiałbyś wsadzić ją do koperty i wysłać pocztą polską.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
  • Autor
comment_21216
3 godziny temu, UlicznyOpryszek napisał:

Przepraszam Cię

To nie zmienia faktu, że nadal nie potrafisz czytać.

3 godziny temu, UlicznyOpryszek napisał:

usługa zostanie zrealizowana

Zostanie zrealizowana tylko wtedy jak wykonasz wszytko zgodnie z opisem Level Up.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_21244

a w waidomości podaj zapis "Level Up GTA Online". O co z tym chodzi? Bo ja bym chciał d 75lvl 100 000 000 i umiejętności to za 10€?

Edytowane przez oskero1002

Opublikowano
comment_21256
11 godzin temu, oskero1002 napisał:

Mam napisac ze o to chodzi tak?

Tak. Sprawdz na głównej stronie przeczytaj UWAŻNIE wszystko i zrób tak jak tam jest napisane a wszystko Ci wyjdzie.

Opublikowano
comment_21285

Witam, mam pytanie o opcję z samym hajsem. Czy pieniądze z konta trzeba wydać 'szybko', czy mogą leżeć na koncie?

Edytowane przez km2442

Opublikowano
comment_21299

@Namo, złożyłem zamówienie wczoraj przelewem przez DotPay, czy dzisiaj będzie zrealizowane? :) Jeśli tak, to o której się można spodziewać? Dzięki :)

Opublikowano
comment_21351

Witam, złożyłem zamówienie przez dotpaya w niedzielę, wciąż zero kontaktu i kasy na koncie też nie ma :/ Widzę, że realizujesz zamówienia na bieżąco, więc zaczynam się martwić :( Mogę prosić o realizację dzisiaj?

Opublikowano
comment_21353
42 minuty temu, km2442 napisał:

Witam, złożyłem zamówienie przez dotpaya w niedzielę, wciąż zero kontaktu i kasy na koncie też nie ma :/ Widzę, że realizujesz zamówienia na bieżąco, więc zaczynam się martwić :( Mogę prosić o realizację dzisiaj?

A napisałeś wiadomość priv do Namo (z loginem i hasłem)?