Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_22975

Siema!

Czy oferujesz jakąś gwarancje na usługę "Level Up"?

Jestem zainteresowany kupnem lecz jaka jest gwarancja że nie dostanę bana od Rockstar oraz że ty (@Namo) mnie nie oszukasz?

Mam ci podać wszystkie informacje dotyczące mojego konta oraz przelać spore pieniądze więc jest to dla mnie ważne.

Opal B| 

Opublikowano
comment_22986

@Cookie Monster nie mam co do namo wątpliwości bo kupowałem u niego money lobby kiedyś. Ale teraz kupiłem pakiet prestiżowy i nie wiem czy wszystko jest ok z danymi logowania i ze wszystkim. Dzięki za odpowiedź:D

Opublikowano
comment_22988

@Wuerbe Dzięki ale nie wiem czy namo dostał donejta i czy wszytsko ok. Wiem, że namo nie oszukuje bo oglądam go od dawna i korzystałem z jego usług już na poprzednim koncie. Dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
comment_22995

ja niestety czekam 3 dzień ale ufam namo i wiem że dostanę lvl upa jak wpłaciłem donejta. Kupowałem ne raz money lobby i byłem zadowolony. Myśle ze teraz tez tak będzie

Opublikowano
comment_22997

nie ale @Namo  juz logował się ale się pomyliłem bo mam gta na steam a podałem sc oraz trochę zdenerwowałem namo ale czekam nadal i myśle ze juz nie długo

Edytowane przez kazio2222

Opublikowano
  • Autor
comment_23001
4 godziny temu, Opal napisał:

mnie nie oszukasz?

wypierdalaj cymbale cisnąć biedę w GTA.

1 godzinę temu, Hugatti napisał:

ile trwa modowanie pakietu prestiżowego?

10 min

37 minut temu, Matrixek69 napisał:

kiedy Namo wróci do domu?

teraz! naebany ale jezstem

30 minut temu, kazio2222 napisał:

trochę zdenerwowałem namo

trochę? to mało powiedziane, zajebałeś mi skrzynkę

22 minuty temu, Hugatti napisał:

maila z potwierdzeniem wpłaty

niedługo polecone na adres matki dostawać będziecie

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_23002
1 minutę temu, Namo napisał:

trochę? to mało powiedziane, zajebałeś mi skrzynkę

sory 

@Namo kiedy mógłbym liczyc na zmodowanie mojego konta, bardzo mi na ty zalezy.

moi znajomi mówili ze jak ja bede miał te 100 mln to oni tez sb kupują

Opublikowano
  • Autor
comment_23004
1 minutę temu, Matrixek69 napisał:

odpalisz teraz Money Lobby?

true

6 minut temu, kazio2222 napisał:

ja bede miał te 100 mln to oni tez sb kupują

jak są tacy zjebani jak ty to lepiej niech nie kupujooo

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_23030

Do wszystkich (także przedstawicieli klasy niższej intelektualnie) LEVEL UP jest 100% bezpieczny. Hajs dostaniecie maksymalnie po 1 dniu JEŚLI zrobiliście wszystko zgodnie z opisem. Pytania w stylu:,,kiedy modujesz" ,,kiedy robisz konta" automatycznie robią z was (pytających) debili i może to się skończyć tym że wasze konto zostanie zrobione ostatnie albo pominięte. WSZYSTKO co jest potrzebne do przeprowadzenia poprawnej transakcji jest na pierwszej stronie wątku. A wszech obecnych gówniaków z góry proszę o zostawienie sprawy rodzicom bo oni, w przeciwieństwie do Was umieją czytać i dobrze wysłać donate i wiadomość. Polecam usługę i pozdrawiam wszystkich ogarnietych klientów.

Edytowane przez Olokraft