Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23359

namo jak to jest z pieniedezmi?

czy jak mam na przyklad 800 000 to jak wykupie pakiet to bede mial 100 800 000 czy tylko 100 000 000?? pytam bo nie jestem pewny

Opublikowano
comment_23421
8 minut temu, GROMOWLADCA napisał:

SIEMANKO, dzialcie rowniez na platformie PS4 czy tylko i wylacznie PC? 

Z góry dzieki 

Z tego co mi wiadomo jeszcze nie ma haxow na ps4. =)

download.jpg

Opublikowano
comment_23428

Namo moduje przeważnie o północy lub po południu. Poczytajcie trochę to będziecie wiedzieć. Nie na PS4 ani na żadnej innej konsoli nie moduje 

Opublikowano
comment_23434

Hmmm wiesz może nie jestem na bezrobociu..... Chodzę do sql uczę się, odrabiam lekcje, wychodzę na dwór że znaj... Mój życie to nie tylko GTA ;)

Opublikowano
comment_23440

Teoretycznie to on to napisał wczoraj o 21 więc dziś jest to jego jutro. Ale rockstar nic nie zapowiadał więc nie wiem o co mu chodziło