Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23726

Mam tylko milion xD miałem 40

I jeszcze losowe zaproszenia do mieszkania, przed chwilą sam siebie niby zaprosiłem. Jak to wyłączyć.

Opublikowano
comment_23751
2 godziny temu, Sr0ka napisał:

Okreslisz mniej wiecej jak dlugo bede na ten hajs czekal?

Namo moduje konta o puźnych godzinach.  

Wienc kolejnego dnia bendzie gotowe

Opublikowano
comment_23795
3 minuty temu, Sr0ka napisał:

Powie mi ktoś co zrobiłem źle wysyłając donate 10 euro i w wiadomosci prywatnej prosząc o pieniadze w gta? Bo Namo odpisuje mi tylko żebym przeczytał opis ale mimo czytania nadal nie wiem gdzie moglem popelnic blad. Podalem login haslo i to o co prosze

co w wiadomości napisałeś ?

Opublikowano
  • Autor
comment_23807
52 minuty temu, Sr0ka napisał:

kilka osób ostatnio

Nie ostatnio tylko od zawsze trafia się kilku cymbałów na dzień co czytać nie potrafią.

nie świadczy o Tobie za dobrze

O tobie tym bardziej, masz dostęp do internetu, jest XXI wiek a ty czytać nie potrafisz, dramat.

Straciłem tylko 45 złotych

Tak, podatek od głupoty.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_23813

Podaję nick z social club i email, płacę 30zł PSC, zapraszasz mnie do znajomych później do sesji. zgadza się?

Działa to non stop czy tylko na LIVE?

Edytowane przez horacy8