-
Załóż konto na GTA Forum
Dołącz do społeczności GTA Forum i bądź na bieżąco z nowościami ze świata GTA Online, dziel się swoimi postępami i szukaj kompanów do wspólnej gry. Zdobądź GTA$ 100 000 000 na Money Lobby i popraw statystyki swojej postaci na Level Up.
Wylogowywanie konta przy starcie gry
-
Podobna zawartość
-
Przez Namo
Tuż przed premierą GTA 6 w związku z brakiem czasu na rozwijanie serwisu w domenie www.gta.pl sprzedam ten 3-literowy adres w dobre ręce.
Statystki i zarobki otrzymasz w wiadomości prywatnej lub kontaktując się ze mną przez e-mail [email protected]
-
Przez xPatryx9
Mam pytanie. Jeśli zainstaluje mody do GTA V to czy żeby później zagrać na Online trzeba będzie przeinstalować grę? Kolega mi tak powiedział ale chcę zasięgnąć informacji na forum. Z góry dziękuje za odpowiedzi :)
-
Przez Marcin9411
Miałem bronie w wersji 2. Nagle ich nie widać w ekwipunku. A jak wrócę do poprzedniej wersji to są. A jak znowu dam do wersji 2 do znikają. Dlaczego?
-
Przez pakus
Witam mam problem podczas ładowania grę wywala do pulpitu gra działa normalnie beż żadnych modów ale gdy wgram tylko jakiś samochód to pojawia się problem gra działa mi normalnie ale po patchu co wyszedł bodajże 15 grudnia gra się popsuła pobierałem na nowo gta v i dalej nic help !!!!
-
Przez Eryczek01
Hej posiadam gta 5 w wersij pudełkowej lecz nie posiadam konta social na którym wykorzysatno kod z pudełka czy po zakupie innego kodu do rocksatr gra bedzie działała
-
Rekomendowany post