Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_15041
1 minutę temu, Namo napisał:

Jak dla ciebie protezy są drogie to nie chcę wiedzieć ile twój stary zarabia.

Stary? a może trochę szacunku do rodziców? czy może jesteś sztucznie zapłodniony dlatego jesteś taki nie dojebany 

Opublikowano
comment_15042

Ja zarabiam na siebie, a ty nie udawaj kogoś kim nie jesteś bo jestes biedna pierdoloną kurwą która dorobiła sie na tak samo zjebanych jak ty gimbusach, a o RS6 to ty sobie możesz kurwa pomarzyć, bo ci stara nie da ;)

Opublikowano
  • Autor
comment_15044
Przed chwilą, Tolus napisał:

może trochę szacunku do rodziców?

Za co, że takiego cymbała wyprodukowali?

Przed chwilą, SewSmart napisał:

Ja zarabiam na siebie

Chujowo ale zarabiasz, to się liczy, powodzenia.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_15045
1 minutę temu, Namo napisał:

Jak dla ciebie protezy są drogie

Nie wiem na co przejebujesz hajs z money lobby, ale polecam rozejrzeć się za medycyną estetyczną, może jakieś protezy? Bo jak zobaczyłem Twój ryj na transmisji na żywo z youtuba to widać, że na pewno nie wydajesz na poprawę swego wizerunku.

Opublikowano
comment_15046
Przed chwilą, Namo napisał:

Za co, że takiego cymbała wyprodukowali?

No masz rację w końcu coś prawdy o sobie powiedziałeś 

Opublikowano
  • Autor
comment_15048
1 minutę temu, PanPolicjant napisał:

nie wydajesz na poprawę swego wizerunku

Bo ja nie jestem pedałem żeby się pucować u kosmetyczki.

1 minutę temu, Tolus napisał:

w końcu coś prawdy o sobie powiedziałeś

To było o tobie cymbale.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_15057

Ale jak ja lubię normalnie od czasu do czasu sobie tutaj wejść i poczytać te zacne dialogi. Ja korzystałem z money lobby raz i jestem jak najbardziej zadowolony.Niby na tym etapie żegnam gtaforum (newsow itp. nigdy nie czytam) ale jednak jest coś, co mnie tu trzyma do teraz. Dzieki wszystkim :)

Opublikowano
comment_15088

Cześć, mój kuzyn ostatnio wykupił usluge na 100 mln i dostał też range 200+ i nie wiem czy dbrze zrozumiałem bo ciężko  się z nim dogaduje zapłacił tylko 5€, czy to jest dalej aktualne czy to on leci w kulki? Z góry dziękuję za odpowiedź 

Opublikowano
comment_15125

Przepraszam, wysłałem donejta z nickiem ReniCzaki, to moje stare konto. Prosze zebyscie wyslali mi zaproszenie na konto Reni_REX.