Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Featured Replies

• Odpowiedzi 13.8 tys.
  • Wyświetleń 5.8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Opublikowano
comment_15505
5 minut temu, Grzybek543 napisał:

Znaczy że wysłałeś

Mam kurw nadzieję, bo nie chce drugi raz płacić. Akurat musiałem wypłacić z karty. Trochę się martwię, że nie dostałem zapro ale namo wczoraj na streamie mówił że o 10 wstanie, więc chyba nie mam się o co spinać.

Opublikowano
comment_15508
12 minut temu, nikowatypl napisał:

Namo ile będziemy czekali na lvl up czekam już prawie 3 dni

pomyśl że haksy Namo muszą działać po update....

Opublikowano
comment_15513

Ludzie Money lobby to sesja, lvl-up to jest wtedy gdy namo wchodzi na twoje konto i ci je moduje osobiście

Opublikowano
comment_15516
2 minuty temu, Michael napisał:

Czyli jeśli zapłacę 4.50€ paysafecard to też się dostane jeszcze na dzisiejszą sesje o 12?

Tak,czytaj kurwa opis debilu...

9 minut temu, matek085123 napisał:

mogę zapłacić psc 20 zł

Czytaj kurwa opis

Opublikowano
comment_15521
Przed chwilą, Roszan napisał:

Możesz się nie załapać bo jest kolejka ludzi z donejtow z czasu nie działania money lobby.

Sesja ma 32 osoby. Wątpię że aż tylu

Opublikowano
comment_15525
Przed chwilą, Malina1771 napisał:

elo wszystkim czyli jak wplacilem wczoraj 5euro to dostane napewno te 100 baniek np dzis  ? prosze o odpowiedz

jak się załapiesz na sesje