Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20473
1 minutę temu, CwanyPilot napisał:

Bardzo proszę namo przyczytałem drugi raz regulamin monney lobby i już wszystko rozumiem także nie musisz się spinać

Gówniaki niedostajecie jeszcze zaproszenia bo money lobby jest NIEDOSTĘPNE GDYBY mieli byście  namo na socialclab było by ryzyko że dostaniecie bana

Opublikowano
comment_20474
17 minut temu, frffff napisał:

Gówniaki niedostajecie jeszcze zaproszenia bo money lobby jest NIEDOSTĘPNE GDYBY mieli byście  namo na socialclab było by ryzyko że dostaniecie bana

Ok ok, ale po wznowieniu osoby, które zapłaciły dostaną inv tak?

Opublikowano
comment_20476
1 godzinę temu, frffff napisał:

Ale utkaj dziure bo  to ty wczesniej sie pytales : "kiedy dostane moje CHAJSY w gta?" a teraz wyzywasz innych od gówniaków ? to nieźle hah

Opublikowano
comment_20479
2 godziny temu, KaroloVskyyy napisał:

nie otrzymałem zaproszenia do znajomych przez około 8 godzin 

a ja od 49 pozdro, monney lobby jest nieczynne i trzeba czekać stary

Opublikowano
  • Autor
comment_20548
2 minuty temu, frffff napisał:

kupiłem wczoraj level up

No widzisz, coś z twoim mózgiem jest nie tak więc wątpię żeby udało ci się z Level Up skoro pytasz o niego w wątku o Money Lobby.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_20576

Witam! Przepraszam ze jestem troszkę offtopic, ale znajomy kupił money lobby i nie został zaproszony. Kiedy będzie miał szansę na zebranie pieniędzy podczas money lobby? 

Opublikowano
comment_20601
28 minut temu, Tomasz Zakościelny napisał:

Na tym kanale masz wszystko wyjaśnione. Jak czegoś nie rozumiesz to napisz do mnie zamiast wylewać tu swoje złości.

Opublikowano
comment_20605
1 godzinę temu, GtaRunner napisał:

Na tym kanale masz wszystko wyjaśnione. Jak czegoś nie rozumiesz to napisz do mnie zamiast wylewać tu swoje złości.

nie chodzi o to że nie rozumie tylko porostu spamisz stary, to tablica do money drop a nie porady jak szybkozarabiać