Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_21167

@Namo Piszę to, gdyż na stronie jest napisane: "Kiedy już wyślesz donejta otrzymasz wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych". Nie miałem pojęcia, że coś się zmieniło. Zadałem zwyczajne pytanie, nie ma powodu, żeby mnie obrażać. Pozdrawiam.

Opublikowano
comment_21202
1 minutę temu, Namo napisał:

zależy od neta, z chujowym do gwiazdki zejdzie

Z tym nie ma problemu , co 2 sekundy na łep spada mi 1987$ czasami sie zawiesza .

p.s co tak mało ludu na ts i w gta 5 ??ekipa umarła czy jak?

Opublikowano
  • Autor
comment_21203
Przed chwilą, Pan Rosołek^^ napisał:

co tak mało ludu na ts

Taki był plan, pozbyć się pojebów i wrócić do stanu z ps3.

1 minutę temu, Pan Rosołek^^ napisał:

w gta 5 ?

lekcje :-)

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_21204
1 minutę temu, Namo napisał:

Taki był plan, pozbyć się pojebów i wrócić do stanu z ps3.

lekcje :-)

Spoko :)

8 minut temu, Namo napisał:

zależy od neta, z chujowym do gwiazdki zejdzie

19 osoba w sesji nie za dużo?mowa była max o 13... coś się zmieniło??

Opublikowano
comment_21239

Dalej działa? I czy można zmodowac konto za 10 min bo wtedy prześlę hajs? Sory 1 godz bo gram wyścig w gta i pisze na raz

Edytowane przez Babg

Opublikowano
comment_21250

@Namo witam kupiłem money lobby zaproszenie dostałem po 9 dniach przez 4 dni codziennie siedziałem na money lobby ale przez to że było 30 osób to udało mi się zebrać tylko 50m i zostałem usunięty ze znajomych przez konto sypiące i czy da się coś zrobić żeby uzyskać jeszcze to 50m?

Opublikowano
comment_21254
1 godzinę temu, Maciek Niemusiał napisał:

@Namo witam kupiłem money lobby zaproszenie dostałem po 9 dniach przez 4 dni codziennie siedziałem na money lobby ale przez to że było 30 osób to udało mi się zebrać tylko 50m i zostałem usunięty ze znajomych przez konto sypiące i czy da się coś zrobić żeby uzyskać jeszcze to 50m?

Dziwne ja siedze od kilku dni po 3-4 mln i jakoś nikt mnie ze znajomych nie usunął. Coś kręcisz :D

Opublikowano
comment_21255
2 godziny temu, Maciek Niemusiał napisał:

@Pan Rosołek^^  ja siedzę od wtorku po pare godzin dziennie i nazbierałem 50 mln i wczoraj mnie wywalił