Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Deoo1337 napisał:

dał pasywkę na tym jak miał nagrodę

Że ja tą informację przeoczyłem.

1 minutę temu, Gal_Anonim napisał:

Kłamiesz. Nie można dać pasywki jak się ma nagrodę za głowę. 

@Deoo1337, zostałeś zaorany jak gówno na polu.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

24 minuty temu, Gal_Anonim napisał:

Kłamiesz. Nie można dać pasywki jak się ma nagrodę za głowę. 

Nie ucz ojca dzieci robić.

Piszę co widziałem nikt nikogo nie zaorał bo @Gal_Anonim jest tu po to by dupe lizać. Najwyraźniej przegapiłem jak ktoś go zabił oglądałem w tamtym czasie też KSW. 

Z reszta jak pisałem skończyłem ten temat :D

Edytowane przez Deoo1337

14 minut temu, Deoo1337 napisał:

Piszę co widziałem

a gówno widziałem bo

14 minut temu, Deoo1337 napisał:

oglądałem w tamtym czasie też KSW

ale będę srał się po forum wraz z upośledzonym umysłowo kolegą. To ma sens.

2 minuty temu, tomaszszymon napisał:

Ogólnie nie polecam. Najpierw przez pierwsze 3 tygodnie naściąga 30 osób do sesji gdzie leci po 30 000 gta $ na godzinę, po czym w czwartym tygodniu jak zacznie szybciej sypać, wywali cię ze znajomych bota bo "nie ma już miejsca" dla tych co zapłacili.  

Ale pierdolisz. Po nowym DLC 3 dni leciało słabo, a później już można było 100 milionów nazbierać w ciągu 10-12 godzin. 
Masz chujowy internet i tyle.

• Lubię to 1

Ciekawa teoria ale pomyliłeś się w obliczeniach. 30 to dziennie kupuje wjazd na money lobby, na drugi dzień nie potrzebują już mieć w znajomych konta śpiącego bo zebrali swoje sto baniek. Wyjątkiem są takie cymbały jak ty z netem z biedronki, nawet jakbyś do wiosny zbierał to banki nie przekroczysz.

6 minut temu, Gal_Anonim napisał:

Ale pierdolisz. Po nowym DLC 3 dni leciało słabo, a później już można było 100 milionów nazbierać w ciągu 10-12 godzin. 
Masz chujowy internet i tyle.

Zostałem wyrzucony chyba drugiego dnia po tym jak lobby ruszyło z nowym DLC. Poprzedniego udało mi się zebrać chyba ze 20 milionów, a przez cały czas między dodaniem do znajomych a DLC chyba z 10 i tylko wtedy kiedy nie było jeszcze tylu afków tuż po restarcie sesji. Cymbałem to jesteś ty Sramo , bo przed DLC na czacie wszyscy mówili że leci wolno jak kurwa mać. 

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat