Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_28345
3 godziny temu, Namo napisał:

Twoje konto steam dla mnie jest warte gówno. To tak jakbyś mi nie chciał podać kamienia z lasu.

@Namo rozjebałeś mnie tym tekstem xD

Opublikowano
comment_28348

Mnie tylko martwi jedno zapłaciłem 100 zł za level UP i namo nic nie odpisuje w tej sprawie ?? 

i ja polecam level UP niż stanie na sesjach ,jest szybko i expresowo przynajmniej ostatnio tak było

Opublikowano
comment_28358
8 godzin temu, Miniutek napisał:

Mnie tylko martwi jedno zapłaciłem 100 zł za level UP i namo nic nie odpisuje w tej sprawie ?? 

i ja polecam level UP niż stanie na sesjach ,jest szybko i expresowo przynajmniej ostatnio tak było

ile czekałeś na Level Up?

Opublikowano
comment_28361
Przed chwilą, kamildrio napisał:

Pytam z ciekawości bo czekam już 24 godziny :/

No to czekaj i nie pytaj nie potrzebnie nie tylko ty to kupiłeś i jest kolejka :)

Opublikowano
comment_28383
13 minut temu, Toczii napisał:

Mam problem bo byłem na sesji około 10 min i wyszedłem a teraz mi pokazuje że konto jest niedostępne co mam zrobić?

Kurwa trudne pytanie, ale spróbuję odpowiedzieć. Hmmm...

Sam nie wiem... Czekać aż będzie dostępne?

Opublikowano
comment_28404
2 godziny temu, Stachuxxx napisał:

Witam długo trzeba jeszcze czekać na zaproszenie na Socialclub ? aby dołączyć do sesji ? 

Ustalamy nową zasadę dla Wszystkich!
Każda osoba, która się zapyta ile jeszcze trzeba czekać na zaproszenie zostaje automatycznie przeniesiona na koniec kolejki!

Opublikowano
comment_28457
17 godzin temu, Gal_Anonim napisał:

Ustalamy nową zasadę dla Wszystkich!
Każda osoba, która się zapyta ile jeszcze trzeba czekać na zaproszenie zostaje automatycznie przeniesiona na koniec kolejki!

nie zesraj sie. zastanawiam sie czemu lizesz dupe temu chamowi namo

Edytowane przez kanapeczka827

Opublikowano
comment_28458
4 minuty temu, kanapeczka827 napisał:

nie zesraj sie. zastanawiam sie czemu lizesz dupe temu chamowi namo

No generalnie mały gówniaku ciągły spam z zapytaniem "Eeeeeeeee Namo Ile jescze musze czekać na zapro !?" 

To też byś takie coś wprowadził i nie skacz bo cię buty wyprzedzą :)

ps: On nie liże dupy tak jak ty swojemu ojcu tylko pomaga :)

Edytowane przez KubekBezUszka

Opublikowano
comment_28459

ja skacze? ha ha ha jedyne osoby ktore to robia to namo i jego lizydupy. Czyli nie mozna sie nawet zapytac tylko od razu trzeba wyzywac. ciesze sie ze nie kupilem ani lvlup'a ani money lobby u tego chama. ty i inni nasladujecie go jak jakies bostwo. nie rozumiem dlaczgo piszesz gowniaku. a moze dlatego bo twoj bog namo tak pisze do kazdego kto sie zapyta o cos?

Edytowane przez kanapeczka827

Opublikowano
comment_28460
2 minuty temu, kanapeczka827 napisał:

nie kupilem ani lvlup'a ani money lobby

To na chuj tu siedzisz trzykrotny jąkało? 

Opublikowano
comment_28461
1 minutę temu, kanapeczka827 napisał:

ja skacze? ha ha ha jedyne osoby ktore to robia to namo i jego lizydupy. Czyli nie mozna sie nawet zapytac tylko od razu trzeba wyzywac. ciesze sie ze nie kupilem ani lvlup'a ani money lobby u tego chama. ty i inni nasladujecie go jak jakies bostwo. nie rozumiem dlaczgo piszesz gowniaku. a moze dlatego bo twoj bog namo tak pisze do kazdego kto sie zapyta o cos?

Jak się nie podoba to zacytuję klasyka !

"Wypierdalaj za bramę raz!"

Opublikowano
comment_28464
12 minut temu, Gal_Anonim napisał:

To na chuj tu siedzisz trzykrotny jąkało? 

nie moja wina ze ta strona to szambo.

siedze tu i sie smieje jak smutne zycie musicie miec, ze obraliscie sobie za bozka takiego chama i prostaka jak namo.

a jeszcze bardziej sie smieje jak lizecie mu dupsko :)

Opublikowano
comment_28467

nie moja wina ze ta strona to szambo.

Nie strona, tylko masz chujowy drewniany internet 

siedze tu i sie smieje jak smutne zycie musicie miec, ze obraliscie sobie za bozka takiego chama i prostaka jak namo.

a jeszcze bardziej sie smieje jak lizecie mu dupsko :)

A ja się śmieję z Twojego debilizmu. Poza tym kto tu nie ma życia? To nie ja siedzę na forum usługi z której nie korzystam, bo nie mam żadnych innych ciekawych zajęć xD

Opublikowano
comment_28468
1 minutę temu, Gal_Anonim napisał:

Nie strona, tylko masz chujowy drewniany internet 

A ja się śmieję z Twojego debilizmu. Poza tym kto tu nie ma życia? To nie ja siedzę na forum usługi z której nie korzystam, bo nie mam żadnych innych ciekawych zajęć xD

ja nie mam zycia? czy ja kupilem money lobby ktore sypie 2k na minute? :)

internet mam dobry, mi wystarcza te 100Mb/s

a i nie siedze na tym forum caly czas. wchodze tu raz w tygoniu. uwierz mam duzo ciekawsze zycie niz siedzenie tutaj z toba czy twoim przyglupim mentorem

Opublikowano
comment_28473

@Namo Mam pytanie. Dostałem kicka z Money Lobby u ani za to że wszedłem do jej czołgu i od razu kick ze znajomych :(.

Czy jest szansa żebym dostał ponowne zaproszenie ? Obiecuje że to się już nigdy nie powtórzy.

Mój nick to Fraglez

Opublikowano
comment_28476
Przed chwilą, Fraglez napisał:

@Namo Mam pytanie. Dostałem kicka z Money Lobby u ani za to że wszedłem do jej czołgu i od razu kick ze znajomych :(.

Czy jest szansa żebym dostał ponowne zaproszenie ? Obiecuje że to się już nigdy nie powtórzy.

Mój nick to Fraglez

Co mam cię kłamać nie dostaniesz zapro chyba,że kupisz drugi raz money lobby choć bardziej Ci polecam Level Up

10 minut temu, kanapeczka827 napisał:

ja nie mam zycia? czy ja kupilem money lobby ktore sypie 2k na minute? :)

internet mam dobry, mi wystarcza te 100Mb/s

a i nie siedze na tym forum caly czas. wchodze tu raz w tygoniu. uwierz mam duzo ciekawsze zycie niz siedzenie tutaj z toba czy twoim przyglupim mentorem

Spoko internet Ci daruję...

Ale ty masz tak ciekawe życie,że asz nie pewnie typowy gówniak lat 13,któremu dopiero pierwsze włosy na mordzie urosły i myśli,że jest dorosły.

Opublikowano
comment_28496

No ja wszystko rozumiem, ale dlaczego każdy kto się spyta o czas czekania na moneylobby jest wyzywwany? xD

Niektórzy są tu pierwszy raz i nie wiedzą jak to działa (Szczególnie, że w opisie jest napisane, że czas oczekiwania na zaproszenie do znajomych to kilkanaście minut, co może ich zmylić). Jak was denerwują takie pytania nikt wam nie każe na nie odpowiadać. Można nic nie pisać i może znajdzie się jakakolwiek życzliwa osoba na tym forum i pomoże.

Szczególnie mnie dziwi fakt, że ci ludzie są wyzywani za to, że oczekują, że usługa, którą kupują będzie zgodna z opisem.

Pozdrawiam.

Opublikowano
comment_28497
29 minut temu, bywdan69 napisał:

No ja wszystko rozumiem, ale dlaczego każdy kto się spyta o czas czekania na moneylobby jest wyzywwany? xD

Niektórzy są tu pierwszy raz i nie wiedzą jak to działa (Szczególnie, że w opisie jest napisane, że czas oczekiwania na zaproszenie do znajomych to kilkanaście minut, co może ich zmylić). Jak was denerwują takie pytania nikt wam nie każe na nie odpowiadać. Można nic nie pisać i może znajdzie się jakakolwiek życzliwa osoba na tym forum i pomoże.

Szczególnie mnie dziwi fakt, że ci ludzie są wyzywani za to, że oczekują, że usługa, którą kupują będzie zgodna z opisem.

Pozdrawiam.

Powiem tylko tyle czytanie komentarzy nie boli i gdyby taka osoba mogła poczytać komentarze,które są wyżej i na poprzednich stronach to wszystko zobaczy :)

Edytowane przez KubekBezUszka

Opublikowano
comment_28503
20 minut temu, KubekBezUszka napisał:

Powiem tylko tyle czytanie komentarzy nie boli i gdyby taka osoba mogła poczytać komentarze,które są wyżej i na poprzednich stronach to wszystko zobaczy :)

No tak, ale mimo wszystko zamiast wyzywać można olać takich ludzi. Można to porównać do pracy w sklepie gdzie mało rozgarnięci ludzie sie pytają o oczywiste rzeczy, albo pytają się o coś co jest napisane na opakowaniu. Wyobraź sobie, że pracujesz w takim sklepie i potencjalny klient zadaje głupie pytanie to jak by wyglądał taki sklep gdzie obsługa na takie pytania reaguje tekstami typu "Srałeś dziś?"; "Kolejny debil" itp.

Może warto poprostu nic nie pisać i taka osoba poprostu sama dojdzie do tego żeby poczytać komentarze.

A wogóle najłatwiej by było gdyby Namo edytował opis usługi i napisał ile naprawde aktualnie się czeka na zaproszenie

Edytowane przez bywdan69