Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, KubekBezUszka napisał:

Powiem tylko tyle czytanie komentarzy nie boli i gdyby taka osoba mogła poczytać komentarze,które są wyżej i na poprzednich stronach to wszystko zobaczy :)

No tak, ale mimo wszystko zamiast wyzywać można olać takich ludzi. Można to porównać do pracy w sklepie gdzie mało rozgarnięci ludzie sie pytają o oczywiste rzeczy, albo pytają się o coś co jest napisane na opakowaniu. Wyobraź sobie, że pracujesz w takim sklepie i potencjalny klient zadaje głupie pytanie to jak by wyglądał taki sklep gdzie obsługa na takie pytania reaguje tekstami typu "Srałeś dziś?"; "Kolejny debil" itp.

Może warto poprostu nic nie pisać i taka osoba poprostu sama dojdzie do tego żeby poczytać komentarze.

A wogóle najłatwiej by było gdyby Namo edytował opis usługi i napisał ile naprawde aktualnie się czeka na zaproszenie

Edytowane przez bywdan69

1 godzinę temu, bywdan69 napisał:

aktualnie się czeka na zaproszenie

Pasowałoby, bo gówniaki w wieku szkolnym to najbardziej zabiegana grupa społeczeństwa, ich czas jest naprawdę cenny. Muszą sobie dokładnie planować żeby nie przegapić jakiegoś patostreama z Torunia, meczyku w cs:go i jeszcze lekcje odrobić. 

2 godziny temu, bywdan69 napisał:

jest napisane, że czas oczekiwania na zaproszenie do znajomych to kilkanaście minut

Tak, może zmylić szczególnie jeżeli gówniak nie przeczyta napisu na samej górze opisu Money Lobby.

może ich zmylić

Szczególnie jak się czyta to co się chce czytać.

są wyzywani za to, że oczekują

Gówniaki zazwyczaj wymyślają sobie swój przebieg i zasady odbywania się money lobby. Później mają problem bo okazuje się, że jednak jakiś regulamin i opis to reguluje a nie ich wyobraźnia.

15 godzin temu, Fraglez napisał:

Dostałem kicka z Money Lobby u ani za to że wszedłem do jej czołgu i od razu kick ze znajomych

Prosty przykład powyżej jak gówniak ma w dupie regulamin którego zapewne w ogóle nie czytał.

16 godzin temu, kanapeczka827 napisał:

mam duzo ciekawsze zycie

Może i ciekawe ale biedne skoro za dwie dychy kupujesz pinindz do gry komputerowej.

chama i prostaka

Jakbym bym filozofem i niezwykłej kultury to bym zapowiadał pogodę w TVN albo został poetą kurwa. Jedyne co mi zostało to spamić internet i sprzedawać wirtualne właściwości do gier. Jak miałem największy w Polsce sklep z kontami Rapidshare top myślisz, że byłem miły dla cymbałów co okradali właścicieli praw autorskich?

czemu lizesz dupe temu chamowi namo

A czemu mają to robić z tobą, dlaczego mieli by przyznać ci rację, dlaczego mieliby się zgadzać z twoimi wypowiedziami? Jesteś nikim, do niczego nie doszedłeś, nic nie potrafisz i tłumaczysz się, że masz

duzo ciekawsze zycie niz siedzenie tutaj

a w rzeczywistości to gówno prawda. Nie masz nawet kumpli którzy za darmo sypnęli by ci hajs w GTA Online a na sc masz ich tylko pięciu.

ciesze sie ze nie kupilem ani lvlup'a ani money lobby u tego chama

Też się cieszę, bo było by trudno to zrealizować czytając jakie niedojebanie reprezentujesz.

ta strona to szambo

a ty lubisz siedzieć w gównie więc moczysz się w nim

raz w tygoniu

? Serio, lubisz zapach kupy?

• Lubię to 1

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

22 minuty temu, BARTOW231 napisał:

paypal zwrócił mi hajs

Ja po świętach z PayPal wypłaciłem 9 843 zł więc mam w dupie twoje dwie dychy gówniaku.

Proszę cię tylko o jedno, nie rób kurwy z interpunkcji języka polskiego. Oprócz tego pomyliłeś również wątki, ale tak już mają cymbały co czytać nie potrafią.

• Haha 1

3 minuty temu, BARTOW231 napisał:

Hahhahahahah wypłaciłeś, a mi paypal zwrócił hajs Polaku robaku na twoje forum leci petarda, elooo

Musisz tu prezentować swoje niedojebanie?

2 minuty temu, FilippoEnigma napisał:

Czemu zostałem wyrzucony z Money Lobby? Jedyne co zrobiłem to poszedłem delikatnie do przodu w kierunku czołgu.

To nie tamat o ML. A wyleciałeś pewnie za 5 punkt regulaminu lub było za dużo osób.

• Haha 1

umBDbCc.gif

Przed chwilą, FilippoEnigma napisał:

Czemu zostałem wyrzucony z Money Lobby?

Bo nie potrafisz czytać, piszesz o Money Lobby w wątku i Level Up.

8 minut temu, BARTOW231 napisał:

mi paypal zwrócił hajs

Nie zwrócił, kłamiesz albo masz bujną wyobraźnie.

kłamca.png

2 minuty temu, FilippoEnigma napisał:

nie widziałem

Nie zauważyłeś też, że spamisz niewłaściwy wątek. Lecisz ze znajomych konta sypiącego.

24 lipca 2017? Ale spoko, weź sobie to 21,92 PLN, mi to nic nie zmieni a ty przynajmniej coś zjesz ciepłego :-) bo w tej Holandii na emigracji musi wam być ciężko :-)

10 minut temu, BARTOW231 napisał:

Polaku robaku jebany

Wyjechał nieudacznik robić u niemców i Polak to robak dla pana z zachodu. Niezłe spierdolenie umysłowe, taki panicz a podnieca się dwiema dychami.

• Lubię to 1
  • Haha 1

Namo bo mam problem zostałem wywalony z money lobby przez głosowanie i teraz nie moge dołączyć a tylko napisałem typkowi żeby nie podbierał kasy innym i nie biegał. Mógłbym dołączyć od nowa? Nic nie odkurwiałem stałem sobie w miejscu i tyle.

Edytowane przez LilZeen
  • Lubię to 1

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat