Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Foll napisał:

Normalne, będziesz tak czekał w nieskończoność jak nie przeczytałeś dobrze regulaminu i źle wysłałeś donate. Jakby się czytało to byś tego nie pisał i byś już dawno miał hajs na koncie.

Wysłałem donate zgodnie z regulaminem. Czytalem go nawet pare razy.

Dnia 25.08.2018 o 10:08, Namo napisał:

Nie mogę połączyć się z komputerem który robi Money Lobby. Jeżeli potrzebujesz hajsu skorzystaj z modowania kasy promocyjnej na Level Up które wykonywane jest codzienne rano z dodatkowym GTA$ 100 000 000 do każdego pakietu. Dopiero we środę (29.08) będę miał bezpośredni dostęp do komputera sypiącego hajs na sesji.

@YumaPL ty tepy idioto, czytaj co namo pisal wczesniej...

• Lubię to 1

21 minut temu, Loudwire napisał:

Wpłaciłem 5e na Money Lobby i się tak zastanawiam co jest bardziej " bezpieczne " Money Lobby czy Level Up z kasą ? . Czy obydwie warianty są bezpieczne jeśli się postępuje zgodnie z regulaminem ? 

Wszystko jest bezpieczne, 0% na bana.

• Umrzyj 1

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

3 godziny temu, Loudwire napisał:

Wpłaciłem 5e na Money Lobby i się tak zastanawiam co jest bardziej " bezpieczne " Money Lobby czy Level Up z kasą ? . Czy obydwie warianty są bezpieczne jeśli się postępuje zgodnie z regulaminem ? 

Korzystałem z money lobby - bezpieczne, czekam aktualnie na sfinalizowanie usługi level Up, trochę się czeka ale nie mam najmniejszych wątpliwości, bankowo bezpieczne ?

Siema, mam dwa pytania, otóż korzystałem z Money Lobby i około godziny 2 w nocy dostałem bana na Online. Postąpiłem zgodnie z regulaminem i nikogo nie obwiniam o mojego bana, chciałbym tylko się dowiedzieć za co mogłem go dostać, jeżeli postąpiłem zgodnie z regulaminem, ponieważ mimo bana w przyszłości również bym chciał skorzystać z tego boosta. Drugie pytanie, jaka usługa jest bezpieczniejsza? Level UP, czy Money Lobby? Bo skoro dostałem na money lobby bana jeszcze podczas zbierania hajsu, to chciałbym wiedzieć czy ewentualnie taki Level UP jest bezpieczniejszą usługą. Pozdrawiam. 

Edytowane przez Rive

2 godziny temu, Rive napisał:

dostałem na money lobby bana jeszcze podczas zbierania

To nie za Money Lobby, trwa banwave jak po każdym DLC. Dostałbyś tą blokadę nawet jakbyś nie zbierał hajsu. Przyzwyczaj się i kup sobie nowe konto.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat