Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

31 minut temu, Loudwire napisał:

Musiałeś za coś dostać . Ja kupowałem wszystko od razu i bana nie wyłapałem a to nie były małe zakupy ? . Mogą to być nawet małe błędy jak np. Wpłacanie kasy do banku co nie powinno mieć miejsca według regulaminu .

kurcze właśnie regulamim przynajmniej 30 razy sprawdzałem znam go na pamiec nic nie wpłacałem ,kupowałem na publiku to niewiem

2 godziny temu, Loudwire napisał:

tydzień temu 

Tydzień temu + -

Loudwire  - tak naprawdę to jeszcze nie wiele czasu. Myślę, że miesiąc/dwa od akcji otrzymania bonusowej $, jeśli nic się nie wydarzy to można mówić, że uciekło się z ban-radaru Rockstara ?
wiem bo już jedno konto miałem zbanowane ? 

p.s. chyba, że poprawili czas reakcji w banach ?

32 minuty temu, Maxflex napisał:

Loudwire  - tak naprawdę to jeszcze nie wiele czasu. Myślę, że miesiąc/dwa od akcji otrzymania bonusowej $, jeśli nic się nie wydarzy to można mówić, że uciekło się z ban-radaru Rockstara ?
wiem bo już jedno konto miałem zbanowane ? 

p.s. chyba, że poprawili czas reakcji w banach ?

Zobaczymy jak to bedzie ?

47 minut temu, Maxflex napisał:

chyba, że poprawili czas reakcji w banach

To jest banwave patrząc po ilości kupowanych kluczy na G2A z mojego refilinka. To tego procederu R* gracze zdążyli przywyknąć, wpierw rozdają hajs (tym razem podczas live) a potem banują.

W dodatku gówniaki nie dość, że mają wyjebane na regulamin który stanowi procedury bezpieczeństwa to jeszcze bez skrępowania piszą na czasie sesji, że kupili sobie właśnie to a tamto albo, że zebrali już pół miliona.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

9 godzin temu, Namo napisał:

To jest banwave patrząc po ilości kupowanych kluczy na G2A z mojego refilinka. To tego procederu R* gracze zdążyli przywyknąć, wpierw rozdają hajs (tym razem podczas live) a potem banują.

W dodatku gówniaki nie dość, że mają wyjebane na regulamin który stanowi procedury bezpieczeństwa to jeszcze bez skrępowania piszą na czasie sesji, że kupili sobie właśnie to a tamto albo, że zebrali już pół miliona.

@Namo  - może warto napisać w regulaminie, że podczas sesji zakazane jest pisanie na chacie i będzie wiązało się to z usunięciem z sesji?
Regulamin rozszerzyć można ?

Powiem tak:
Jak macie zamiar wydawać 5€ na ML to lepiej sobie odpuście i dołóżcie do LevelUp za 10€

...a najlepiej odłóżcie sobie kasę i przeznaczcie na mod menu. W razie bana będziecie mieli pretensje tylko do siebie ?

Naprawdę. Zrobicie donejt Namo, a jak Money Lobby z "gwarącjiom" na 100 baniek będzie mocno oblężone to będziecie się mogli pocałować w dupę.

ML to loteria. Mi raz poszło wszystko gładko, kolejnym razem Namo nie wyrabiał z podażą, sesja pękała w szwach, uzbierałem ledwo 10% sumy.

Powtarzam lepiej zainwestować w LevelUP lub w moda. Będziecie sobie pluli w brodę jak pójdziecie w kierunku ML. MoneyLobby jest pozornie tańsze - wydasz kasę i może będziesz miał 100 baniek, a może nie. Wkońcu tak na prawdę niczego od Namo nie kupujesz - robisz jedynie donejt, czyli prezent, a on może się ewentualnie odwdzięczy. ?

Pozdro.

• Lubię to 1

16 godzin temu, m.w.zamora napisał:

Namo bylem wlasnie na sesji zebralem 2 miliony i wyszedlem co chwile wywalalo blad zapisu serwery rockstar otrzymaly zbyt wiele zapytan z twojej strony, zerkne na to jutro mam nadzieje ze nic sie nie stanie i nie zablokuje mi konta ? 

16 godzin temu, m.w.zamora napisał:

Namo bylem wlasnie na sesji zebralem 2 miliony i wyszedlem co chwile wywalalo blad zapisu serwery rockstar otrzymaly zbyt wiele zapytan z twojej strony, zerkne na to jutro mam nadzieje ze nic sie nie stanie i nie zablokuje mi konta ? 

To nie jest " błąd " tylko informacja cały czas byłeś w sesji . Kasa leciała tobie normalnie tak jak mi i do teraz gram . 

• Lubię to 1

Witam 

Zakupilem money lobby , dostałem zaproszenie, byłem na sesji i kontrolowałem grę lecz po zebraniu około 6 mln $ wywaliło mnie z informacja ze nie można uzyskać połączenia z serwerami rockstar. Coś takiego nie pamietam dokładnie lecz nie było to z mojej winy. Dołączyłem jeszcze raz i zostawiłem kompa na 1,5 godz. Jak wróciłem byłem na zwykłej sesji, nie miałem konta które daje kasę w znajomych a na koncie miałem 100000$. 

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat