Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_45060
13 godzin temu, shugi7 napisał:

Namo to spierdolina mnie też okradł 

w przedszkolu też cię doją ? jak jelenia.

Opublikowano
comment_45247

twoją matkę też jebałem i efektem tego jesteś ty ?

jednym zdaniem zwykły oszust i leser który nie zna pojęcie praca i zarabia tylko na naiwności innych ?

Opublikowano
  • Autor
comment_45248
21 minut temu, Shqt92 napisał:

zarabia tylko na naiwności innych

Tak samo jak duże koncerny, robią dokładnie to samo.

zwykły oszust

Tak, oszukuje każdego gówniaka który nie potrafi czytać, taki już wasz los, nic nie poradzisz. Całe życie będzie oszukiwany, popychany, poniewierany.

twoją matkę też jebałem

Tak samo jak chodziłeś do szkoły i widać efekty. Przejebałeś prawie stówę wyciągniętą od matki i nawet nie wiesz w którym momencie palec ześlizgnął się do odbytu.

Shqt92.png

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_45249

Sam pracuje w Niemczech a mówisz że wyciągnąłem od matki weź proszę się nie ośmieszaj ? bo robisz z siebie większego debila niż jesteś xD

Opublikowano
  • Autor
comment_45250
1 minutę temu, Shqt92 napisał:

pracuje w Niemczech

Nie dziwie się, takie dzbany jak ty nie poradziliby sobie w Polsce, tu trzeba zarabiać

33 minuty temu, Shqt92 napisał:

na naiwności innych

a ty nawet czytać nie potrafisz.

Opublikowano
comment_45251

Poradziły i ty się o to nie bój ? po prostu za granicą zyski są dużo lepsze ale co ty tam wiesz burżuju pijący Żuberki utrzymywany przez innych bo samemu nawet łopatą machać nie potrafisz ? 

Opublikowano
  • Autor
comment_45252
4 minuty temu, Shqt92 napisał:

łopatą machać nie potrafisz

Nie potrafię, ale potrafię czytać i zarabiać

39 minut temu, Shqt92 napisał:

na naiwności innych

Wiem, że

4 minuty temu, Shqt92 napisał:

za granicą zyski są dużo lepsze

ale w Polsce też da się dużo zarabiać ale trzeba umieć czytać. Z tych dwóch umiejętności ani jednej nie potrafisz więc musiałeś emigorować na przesuwanie palety na magazynie z turkami.