Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_7656
Przed chwilą, »Kacperr =D napisał:

to odezwe sie jak gta mi sie pobierze ok ?

Ty naprawdę nie chcesz normalnie grać, tylko na samym początku odrazu modowanie? Trochę bez sensu...

Opublikowano
comment_7657
Przed chwilą, Maciek napisał:

ok

bo ogolnie ja chce zesta 75 lvl + 200 mln kasy ale na psc mam wiecej niz 10 euro tam jest 11-12 euro to dorzucisz mi moze z 100 mln ??

Opublikowano
comment_7659
Przed chwilą, Hegen1337 napisał:

Ty naprawdę nie chcesz normalnie grać, tylko na samym początku odrazu modowanie? Trochę bez sensu...

na x360 grajac normalnie mam 351 lvl na chlopaku max wszystko i na dziewczynie 210 to nie chce mi sie nabijac znow 

Opublikowano
comment_7672

Siema, czy jak mam 10zł bo akurat tyle mam na PayPalu to mógł bym jakoś kupić na przykład $100milionów ? Czy jakąś sumkę?

Opublikowano
comment_7688

Dzieci... CZEGO WY TAK SRACIE!?

Będzie lobby kiedy kur*a będzie.

Namo kur.. też ma swoje życie, nie będzie siedział 24/7 przed komputerem.

Opublikowano
  • Autor
comment_7689
8 minut temu, RaneMoro napisał:

ma swoje życie

Tu nie chodzi o to, też czekam aż się testy skończą.

Ale to wszystko dla bezpieczeństwa, żeby konta nie uwalić. Goście co robią te cheaty to profesjonaliści, jeszcze nigdy nie dali ciała. Trzeba czekać aż skończą swoją dobrą robotę i pozwolą mi dać wam hajs.

Nie ma co się napalać, lepiej poczekać i mieć pewność, że nie będzie bana.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_7696
4 minuty temu, Zmora15 napisał:

@Namo Jeżeli ktoś dostał kiedyś bana i kupiłby u Pana hajs w gta to może dostać znów bana? 

Jak pisał Namo: 

Cytat

Goście co robią te cheaty to profesjonaliści, jeszcze nigdy nie dali ciała.