Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_7837
3 minuty temu, KubisG napisał:

Wysłałem dzisiaj donejta na money lobby i nie zobaczyłem że jest modernizacja ... Fuck ;_;

Ja to samo ;-;

Opublikowano
comment_7843

@Namo uprzedzisz no forum albo na privie kto będzie o danej porze wchodził? Boję się, że ominę swoje miejsce i będę w ciemnej dupie, a nie kolejce (zwłaszcza, że kupiłem wczoraj).

Opublikowano
comment_7846
Cytat
3 godziny temu, playerOnlyOne napisał:

dostane JESZCZE DZIŚ zaproszenie?

Przecież pisał że mody są testowane i nie wiadomo kiedy będą gotowe....

Opublikowano
  • Autor
comment_7847
1 minutę temu, playerOnlyOne napisał:

JESZCZE DZIŚ zaproszenie?

Nie

11 minut temu, KubisG napisał:

na pierwszą godz. Ja wbije na drugą mój kolega

Nie

13 minut temu, ChainWarden250 napisał:

ominę swoje miejsce

Nie ominiesz, wyśle mailing jak wszystko wróci do normy.

15 minut temu, Iron_cowosky napisał:

le wchodzi do jednego Money Lobby?

20 jak jest to fajnie leci. Będę sypał z dwóch kont na zmianę. Trochę mnie sponiewiera ta pauza ale damy radę.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_7856

Na kiedy mam oczekiwać kontakt o modyfikacje Pieniędzy ?? Wpłaciłem dzisiaj i nie dostałem żadnej wiadomości gdzie kiedy. I kiedy ruszy Money Lobby ?

Edytowane przez PazziPazzi
dopisanie